Šesť najlepších erotických darčekov pod stromček!

Vianočná nálada nemusí byť spojená len s bohatým stolom a Troma orieškami pre Popolušku. Čo tak dodať najkrajším sviatkom roka aj trochu erotickej nálady.

04.12.2013 13:00
erotika - Vianoce - partneri - pikantné Vianoce Foto:
Erotické Vianoce si môžete spraviť prostredníctvom zaujímavých darčekov.
debata

Pomôcť vám v tom môže netradičný darček s pikantnou funkciou. Obdarovať svojho partnera či manžela erotickou hračkou alebo pomôckou je už samo osebe prejavom vašej ochoty experimentovať a dodávať láske stále nové impulzy. Pokojne sa môžete na podobnom rituáli vopred dohodnúť. Akurát si nepovedzte, čím chcete toho druhého prekvapiť.

Pokiaľ darčeky rozbaľujete s deťmi, na tieto si pripravte výnimočnú spoločnú chvíľku. Pokojne si ich dajte až večer pred spaním, alebo ich rozdajte o deň skôr – zhovievavý Santa by vás za to určite nevyhrešil.

A čím by ste mohli obdarovať jeden druhého?

Masážne sviečky

Tieto sviečky sa pomaly rozpúšťajú do podoby masážneho oleja. Stačí teda len trochu erotickej nálady, intímne osvetlenie, zapáliť sviečku a potom jeden druhému dopriať príjemnú a zmyselnú masáž.

Erotická kniha o sexuálnych pozíciach

Klasikou je síce Kamasútra, ale na knižnom trhu (slovenskom či medzinárodnom) určite nájdete rozmanité publikácie, v ktorých je inšpirácie aj na niekoľko desiatok strán. Stačí len trošku prehľadať web a potom objednať. Do Vianoc máte darček pod strechou.

Trošku drsnej erotiky

Putá, bičík alebo remene, ktorými sa priviažete k posteli? A prečo nie. Pokiaľ vám obom spraví hra na submisívneho a dominantnú (či v opačnom garde), netreba otáľať. Akurát dajte pozor, aby ste v záplave vášne nestratili kľúč.

Vibrátor

Stimulácia pomocou vibrátora dokáže pomôcť ženám objaviť nepoznané rozkoše svojho tela. A pre mnohých partnerov je mimoriadne vzrušujúce prizerať sa na ženu, ktorá sa blíži k vrcholu. Nebojte sa teda požiadať o takýto darček, prípadne si ho zadovážte „pre partnerovu rozkoš“ aj vy sama.

Sada erotických fotografií

Čoraz populárnejšie je obdarovať partnera či partnerku zbierkou sexi obrázkov. Zaujímavým darčekom môže byť už len postupné posielanie erotických obrázkov prostredníctvom SMS partnerovi. A na konci bude napríklad milovanie pod vysvieteným stromčekom.

Masážny prístroj na stimuláciu prostaty

Muži síce tvrdia, že ich análny otvor je chránené územie, ale faktom je, že mnohých vyslovene dráždi a vzrušuje stimulácia oblasti medzi análnym otvorom a mieškom. Ďalší neváhajú pristúpiť ani k stimulácii prostaty „zvnútra“. Ak máte takéhoto odvážlivca doma, doprajte mu rozkoš. Bez konzultácie však podobné modely neobjednávajte – erotické Vianoce by sa mohli skončiť hádkou. Muži sú predsa len ješitné tvory…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #erotika #video #darčeky #inšpirácia #vibrátor #Kamasútra

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...