Skvelý rozbeh vzťahu a potom... city sú fuč

Občas sa to stane. Po niekoľkých týždňoch sa láska niekam stratí. A je po vzťahu!

01.12.2013 10:00
pár, rozchod Foto:
Láska pominula a vzťah sa skočil.
debata

Spočiatku to vyzeralo na skvelý rozbeh nového vzťahu. Bolo vám spolu krásne, smiali ste sa na rovnakých veciach, stále ste si mali čo povedať. Ale po pár týždňoch sa vám zdá, že vzťah vyzerá inak. Aj vy ste po skvelom rozbehu uviazli na mŕtvom bode? Aj u vás to vyzerá takto:

Iskrenie pominulo

Stane sa, že po niekoľkých týždňoch absolútneho pominutia zmyslov sa jeden druhého tak nabažíte, že si poviete „stačí“. Iskrenie sa skončilo a vy už nemáte chuť predstierať, aká ste z neho „paf“. Je to preč a napriek niekoľkým pokusom o znovuobnovenie stratenej vášme, chémia medzi vami nefunguje. Nech robí, čo chce, na vás to už neplatí.

Sex s ním si nepredstavujete

Zaspávate bez problémov a dokonca aj bez snov o vašom objave. Už si nepredstavujete, ako s ním cez víkend prežiteje šialený sex. Netúžite po tom, aby sa vás dotýkal, netešíte sa, keď ho konečne uvidíte a on vás chytí za ruku. Prázdne miesto vo vašej posteli dokonca vnímate ako úľavu. Úprimne povedané, ste rada, keď noc trávi vo svojom byte a vy máte pokoj.

SMS-ky už nie sú také horúce

Už nemáte chuť večer mu napísať čosi milé a už vôbec nie pikantné. Nesledujete mobil ako šialená a pri prvom pípnutí sa po ňom nevrhnete ako vyhladovaný sup. V kľude si prečítate, čo vám píše a možno o pár hodín, keď si spomeniete, mu čosi odpíšete. Nad sms-kami nepremýšľate, píšete, čo vám napadne.

Kamarátkam o ňom nebásnite

Keď ste ho spoznali nevedeli ste rozprávať o ničom inom. Vaše kamarátky vedeli o vašom novom objave všetko, pri slovách vám žiarili oči a všetko okolo vás dvoch bolo len skvelé a super. Aj priateľky si zrejme všimli, že už o ňom tak nebásnite, dokonca, ak chcú čosi vedieť, musia sa vás priamo opýtať. Nemáte chuť sa s kamarátkami deliť o veci, ktoré s ním prežívate.

Poškuľujete po inom mužovi

Celkom jasným dôkazom toho, že vy už na vzťah s ním nemyslíte, je fakt, že už sa vám zreničky rozšíria pri inom mužovi. Nie je to nič vážne, len sa vám páči. A bez výčitiek svedomia. Dokážete si povedať, že predsa sa svet nezrúti a vy si chcete nájsť lásku, pri ktorej sa vám budú podlamovať kolená aj po niekoľkých spoločných rokoch, nielen týždňoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #koniec #city

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....