Divoký sex - takto si ho užijete naplno!

Prebuďte v sebe dračicu a vo vašom partnerovi vyburcujte šelmu.

30.11.2013 17:00
jazdecká poloha - sex - milovanie Foto:
Nie je to len krása a veľké prsia, či mamutie mužstvo, čo sa na sexe podpisuje divokou mocou magickej príťažlivosti.
debata

Existuje pár zaručených trikov, ako nabudiť tú správnu atmosféru, aby sa triasla posteľ, nemohli spať ani susedia a vy ste mali pocit, že pojem sexuálna revolúcia zavítal konečne aj do vašej spálne.

Vôňa tela

Nie je to len krása a veľké prsia, či mamutie mužstvo, čo sa na sexe podpisuje divokou mocou magickej príťažlivosti. Vôňa tela. Dnes tak zaznávaná a samozrejme aj značne potieraná. Lenže práve ľudia v dávnej dobe mali pach ako jeden z hlavných stimulov k páreniu. Koniec koncov v prírode, kde neexistujú parfumované mydlá a voňavky, to platí dodnes. Ak chcete rozprúdiť vášeň a staviť na divokosť, umyte sa čistou vodou, opláchnite zo seba pachy, ale zachovajte si vlastnú živočíšnosť. Ak partner zacíti prirodzenú vôňu partnerky, jeho erekcia aj libido razom poskočia. A to nehovoríme o situácii, keď vy ucítite poctivú, ale čistú vôňu muža. Cestu k divokému sexu už nič nezatarasí.

Vymedzte si čas

Ženy sú tie, čo sa sťažujú obvykle na krátkosť sexu, ale dobrou stimuláciou je u nich orgazmus možné dosiahnuť za tri až päť minút. Súlož trvajúca dlhšie ako dvadsať minút začína byť nudnou. Vyvarujte sa nudy a zapíšte si nad posteľ, že divokosť sa nedá udržať dlhé minúty. Je to o víre vášní. Takže na čo ešte čakáte? Stačí pár zvodných výrazov, správnych ťahov a vrhnúť sa na seba Divoký sex nemusí byť drsný, ale správne vášnivý, že po ňom ostanú kropaje na chrbte a blažené výrazy v tvári.

Tešte sa

Predpríprava na divoký sex je takou malou lekciou z Tantry pre tých, čo nemajú čas. Na divoký sex sa dá dokonale pripraviť aj osamote. Stačí, si vizualizovať erotické predstavy, snívať svoje osobité sny o krásnom milovaní a prísť domov navnadená. Prečo si nespríjemniť cestu domov nie počúvaním nahnevaných rozhovorov, alebo starostí, ale uzavrieť sa do zóny predstáv so svojím milovaným. Je to predpríprava k divokému sexu.

Vypnite

Romantický sex je racionálny a plánovaný, pri tom na verejnosti je v krvi adrenalín, rýchlovka je predovšetkým o dobrom načasovaní, ale pravý divoký sex, tak to je o absolútnom vypnutí akéhokoľvek myslenia. Jediné, čo vo vás musí ostať je čistá koncentrovaná túžba. Prečo by ste sa mali obmedzovať? Vypustite svoju prirodzenosť a zapáľte spálňu plameňom vášne.

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #erotika #divoký sex #experimenty v posteli

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...