TEST: Užívate si sex naozaj naplno?

Kvalitu sexu možno porovnávať spolu s milencami, ktorí prídu do vášho života.

28.11.2013 08:30
sex, intimity, masturbácia Foto:
debata

Rovnako niečo vylúštite aj z rečí kamarátok, ale to, či je váš sex skutočne divoký a dobrý, to si musíte overiť sami. Ako to už chodí, čím viac ráz odpoviete áno, tým si môžete byť istejšia, že váš sex by vám mohli závidieť.

Orgazmus vždy keď chcete

Máte vyvrcholenie s partnerom vždy keď máte chuť? Milovanie si užívate na jednej vlne od prvej pusy až po orgazmus? Máte šťastie, ktoré mnoho žien nemá.

Nepotrebujete lubrikant

Ženské telo vie samo naznačiť, či ste spokojná, spokojnejšia, najspokojnejšia. Vaginálny sekrét je veľkým znakom toho, ako sa vaše telo teší. Čím viac vlhka o to si to viac užíva. No a mokrý orgazmus skutočne nie je mýtus, ale vrcholný dôkaz, že telo sa tak teší, že už to viac nejde.

Klasické polohy sú neklasickými

Vystriedať dve, tri, štyri aj viac polôh, to rozhodne nie je problematické pre nikoho. Niekedy však ide len o mechanické striedanie, aby ste mali pocit, že nie ste skostnatení. Niektoré dvojice sa vedia milovať celý život na misionára a pritom to nie je misionár. Ak viete o čom hovoríme, zapíšte si veľké áno. Každá z polôh má nevyčerpateľné množstvo odtieňov a ak ich viete objaviť, idete naplno.

Netúžite po inom sexe

Veľmi úprimná skúška toho, či je sex dobrý. Nemáte chuť skúsiť, či iný chlap nenosí v nohaviciach niečo rozkošníckejšie. Prípadne, či by mal chuť častejšie, dlhšie, intenzívnejšie. Ak sa zaoberáte otázkou na rozšírenie ponuky, k uhaseniu sexuálneho apetítu máte ešte ďaleko.

Viete, o čom je reč

Najmä ak sa hovorí o nových milostných technikách. Nezačervenáte sa pri skratke BDSM, poznáte, čo je to sex na verejnosti, nemáte pocit, že existuje niečo, čo je pre vás a priori tabu. S týmto pocitom získavate výrazný sexuálny náskok a hlavne si nebudete musieť vyčítať, že ste niečo v posteli nestihli.

debata chyba
Viac na túto tému: #test #sex #láskanie #ako si užívate sex

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...