Príbeh: Rapídne schudla a začal ju podvádzať!

Erika bola vždy okrúhla, ale nikdy nemala núdzu o mužskú priazeň.

24.11.2013 14:00
chudnutie, hmotnosť, chudosť Foto:
Niektorých mužov štíhlosť nepriťahuje.
debata

Kamarátky, ktoré i napriek štíhlej postave nemali toľko úspechov, jej závideli. Erika bola so sebou spokojná, ale ochorela a prišla o svoje rokmi pestované tukové vankúšiky a napokon aj o manželovu vernosť.

Najskôr bola rada, ale po čase prišlo sklamanie

Marek bol verný typ muža, Erika dlho nemala dôvod pochybovať o jeho láske a oddanosti. Ani náznakom jej nevytýkal sympaticky oblé krivky, aj keď on sám patrí k tým subtílnejším postavám. Cudziu ženskú spoločnosť nevyhľadával, ale ak sa naskytla príležitosť, medzi príjemnými dámami sa cítil dobre. Bol výnimočný v tom, že ženy nerozdeľoval podľa typu postavy, ale podľa toho, aký z nich mal pocit a s akou osobnosťou sa stretol. Erika si toho bola vedomá a priateľov si preto mohli vyberať spoločne. Zároveň nemusela žiarliť, len žiariť šťastím. Prišla však choroba, pri ktorej v krátkom čase schudla tridsať kíl, až sa ocitla na svojej „maturitnej“ hmotnosti. Vyzdravela, ale zapáčila sa jej nová postava a chcela si ju udržať. Bola presvedčená, že Marekovi to nemôže nijako prekážať, skôr vyhovovať. No opak bol pravdou!

Začal na ňu žiarliť a prestal mu chutiť sex

Keď Erike ustúpili zdravotné problémy a spomienkou na ochorenie ostala len štíhla postava, rozhodla sa pre zmenu životného štýlu a pre udržanie hmotnosti. Bolo nutné zmeniť šatník, stravovacie návyky, ale automaticky sa začalo meniť aj jej správanie. Odrazu bola sebavedomejšia, ešte optimistickejšia než predtým, plná života a chuti na sexuálne experimenty. Marek sa zľakol a strácal pri nej pôdu pod nohami, cítil sa neisto a akosi oklamane. Zúfalý začal vyhľadávať tajné romániky, najskôr len „kávičkové“, no po čase prešiel aj k odvážnejším činom. Keď chlad v manželskej posteli čosi Erike našepkával, začala sa viac obzerať okolo seba, všímať si Marekove správanie i častejšie úniky z domu. Nešpehovala ho, nevypytovala sa, ale Marek to nevydržal a sám sa jej priznal ku vzťahu s ich spoločnou známou, poriadnou bacuľkou. Ich cesty sa rozišli, hoci na papieri sú ešte stále svoji. Ona však nechce pribrať a on tvrdí, že Erika je úplne iná žena, než tá do ktorej sa zaľúbil a ktorú miloval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príbeh #podvod #nevera #chudnutie #žiarlivosť

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...