Päť miest, kde sa oplatí mať sex (aspoň raz v živote)

Nebojte sa občas "odtrhnúť" z reťaze a opustiť hranice postele. Sex treba okoreniť z času na čas novými polohami, ale aj miestami.

23.11.2013 08:00
sex, vzťah, intimity, pláž Foto:
Sex na pláži nie tým najlepším, ale ide o atmosféru a zážitok.
debata

Ak nezmeníte partnera, je to prakticky jedna z mála ciest, ako zmeniť sexuálny stereotyp. Niektoré miesta skrátka treba skúsiť, aby ste neprepásli svoje šance na pekný sex aj spomienky.

Na dlážke

Neobvyklé a veľmi ľahko realizovateľné aj doma na počkanie. Prečo práve dlážka? Má v sebe nádych niečoho vášnivého, keď sa dvom horúcim telám už nechce ani do postele. Skúste sa milovať iba tak. Na dlážke v kuchyni či na koberčeku v obývačke. S príchodom Vianoc sa hodí aj sex pod vianočným stromčekom. Tvrdý podklad je tak trochu sparťanský, ale plný nových pocitov.

Prezliekareň

Pokojne to môže byť aj alternatíva v podobe skúšobnej kabínky. Dnes sa miestom na prezliekanie v obchodoch nešetrí a pokojne sa vojdete aj dvaja. Zážitok, pri ktorom je adrenalín na maxime. Ak rýchlovka, tak ste našli ideálne prostredie. Mnohým párom sa páči aj sex pri tých zrkadlách, ktoré majú tendenciu robiť ľudí krajšími. Ide o taký skvelý sex, že by ste sa ním pochválili aj pred známymi, keby ste sa nehanbili. Spomienky vám ale nikto nevezme, ani tú túžbu na opakovanie.

Na pláži

Nie je to príliš pohodlné, ani sexi, piesok je všade a je nepríjemný, ale je to pláž. Šum mora, romantické prostredie a chvíľa, keď má každá žena pocit, že sa jej sníva. Alebo sa stala aspoň súčasťou romantického filmu. Sex na pláži nie je z technickej stránky tým najlepším, ale ide o pocity, atmosféru a jednoducho zážitok, o ktorom každá žena tak trochu sníva.

V práci

K nevere prichádza v 80% na pracovisku. Jedným z možných dôvodov je, že pracovný stôl predstavuje niečo magické. V porne je to známa rekvizita a každý chce aspoň raz za čas namiesto obednej prestávky nasýtiť úplne iné túžby. Pokojne navštívte partnera v práci a zamknite dvere. Alebo sa dohodnite na opačnom postupe. Je totiž viac ako isté, že ak to neprežijete spoločne, tak je veľká pravdepodobnosť, že aspoň jeden z vás sex v práci zažije, akurát to druhému nepovie. A to už nie je také romantické.

Vo vode

Nevedieť, aký je sex vo vode, je jednoducho mrhanie možnosťami. Či už v mori, vani, v bazéne, alebo ako náhrada aj v sprche. Pozitíva vody, ktoré poznáme z plávania, sa pri sexe zúročia a voda priplaví orgazmus skôr ako sa nazdáte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #romantika #sex na pláži #zážitok

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...