Čo ste dodnes nevedeli o misionárskej polohe?

K človeku a sexu jednoducho patrí. Netreba sa ju učiť, akoby bola automatická a nikto ju príliš nerieši.

19.11.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Misionárska poloha má niekoľko tajomstiev.
debata (4)

Je to základ sexuálneho života, ale má niekoľko tajomstiev, o ktorých bežní milenci ani len netušili. Misionárska poloha totiž nie je vlastná len človeku, je omnoho staršia ako ľudstvo samé. Skultivovať ju však vieme omnoho viac ako naši predkovia.

Hmyz nás naučil súložiť

Je to neskutočné, ale je to tak. Vedci, ktorí sa zaoberajú výskumom extra dávnej minulosti, skúmali správanie hmyzu a objavili niečo neskutočné. Pred 165 miliónmi rokov našli prvé zmienky o misionárskej polohe medzi hmyzom. Túto správu priniesol profesor Chungkun Shih na základe vlastného výskumu. Skameneliny dokazujú, že to bol spôsob párenia istých druhov hmyzu, a tak sa možno domnievať, že ak si večer rozdáte karty na misionára, milujete sa najpôvodnejším aj najklasickejším pohlavným stykom, aký nám príroda dala. Neberte ju ako absolútnu samozrejmosť, jej počiatky siahajú až k vzniku civilizácie a má svoje dokonalé čaro pohybu.

Misionár večne živý

Dnes zvieracej ríši misionár príliš nehrá do systému párenia a aj voči zisteniam Chungkun Shiha sa rozniesla vlna kritiky. Na druhej strane hovorí, že ako najstaršie živočíchy, tak aj dnes sa niektorý hmyz pári na misionára, akurát záleží od prostredia, kde sa nachádza. A preto, že hmyz tu je najrozšírenejší a patrí azda aj k prvým obyvateľom našej planéty, je viac ako pravdepodobné, že ak s partnerom budete misionárčiť, načriete do skutočných historických análov sexu.

Moderný misionár

V podstate sa na ňom až tak veľa meniť nedá, ale to len na prvý pohľad. Majstri tejto polohy na ňu nedajú dopustiť, pretože stačí pár vylepšení, neležať na sebe ako dve polienka v kozube a všetko je zrazu krajšie. Stačí, ak mierne nadvihnete panvu, partner vás chytí za boky, alebo si pomôžete malým vankúšikom a pochopíte, že v tejto polohe zrazu partnerov penis dráždi všetky vaše rozkošnícke body.

Vidieť si do tváre pri najslastnejších okamihoch lásky je veľmi dôležitým faktom, pre ktorý patrí misionár k posteľným favoritom. Moderný a pritom podkutý vekmi. Preto je taký skvelý.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #misionárska poloha

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...