Základ, ktorý ocení v posteli každý chlap

Nebudeme hovoriť o farbe obliečok ani kvalite plachty. Každému ide v prvom rade o vklad hlavnej aktérky.

17.11.2013 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Zahoďte predsudky a zábrany, ktorými väčšinou trpia len zlé milenky.
debata

Byť skvelou milenkou je tak trochu sen každej, ktorá sa rozhodne, že si pred partnerom stiahne nohavičky. Muži pritom nie sú príliš komplikovaní, ale v posteli očakávajú plnú starostlivosť. Tak ako sú na to zvyknutí aj v iných oblastiach života.

Nehraná vášeň

Asi to poznáte. Stačil pohľad a už vo vás vrelo. Chceli ste sa túliť, bozkávať, milovať. Chémia iskrila. Nie je dôležité, či máte o kilo viac, alebo menej, ale ide o vášeň, túžbu, nehraný hlad po partnerovi. Práve ten majú milenky, ktoré často dokážu mužov zlomiť, aj keď nemajú práve nadelené na víťazstvo v súťaži krásy. Chlap v posteli nečaká len nežnosti a povinnosti. On hľadá vášnivé ženy. Pozor, toto sa nedá zahrať, je to o vnútornom nastavení, ktorým žiarite, alebo nie. Nezhasínajte vášeň a túžbu, buďte tou, čo sex miluje a partnerovi v úvode viac netreba.

Ovládajte vlastné telo

Sex nie je o ležaní na chrbte. Aj ležať sa však dá aktívne a pasívne. Pochopiteľne, že muži majú radi milenky v interakcii. Radi ostanú dirigentmi predstavenia, ale tešia sa, ak viete ísť v rytme. Takže? Recept je jednoduchý. Ovládať svoje telo. Byť aktívnou partnerkou. Samozrejme, že môžete sex aj ovplyvňovať, ale v každom prípade sa očakáva, že zapojíte ruky, nohy, ústa, prsia, telo. Pre muža je základ, keď nemusí partnerke hovoriť, ako by sa mala pohnúť, nastaviť, prípadne hýbať. Práve v tomto prípade je skvelé počúvať vzájomnú reč tela a vedieť vytvoriť dokonalý tanec na plachte. A nejde o to, že by ste nemali talent, rovnako ako v tanečnej ide len o to, aký dlhý čas venujete tréningu.

Vagína dokonalosti

Ženy si myslia, že nič nenarobia s prirodzeným vzhľadom poprsia a aj vagína kopíruje odkaz genetiky. Aj áno, aj nie, hovoria skúsení muži. Vedia, že majiteľkou tela je v prvom rade žena. Tie zasvätené do milostnej praxe poznajú, čo znamená používať vaginálne svaly. Telo nie je len na pasívne prijímanie rozkoše. Posilňujte svaly vagíny a rovnako ako rukami a nohami vytvárajte partnerovej aktivite adekvátnu odozvu. Po takomto zážitku si partner povie, že našiel „zlatú baňu“.

Otvorenosť

V posteli nie ste na móle. Nie ste ani na módnej prehliadke. Ste jeden pre druhého. Zahoďte predsudky a zábrany, ktorými väčšinou trpia len zlé milenky. Namiesto toho majte otvorenú myseľ. Pre muža je najkrajšie, ak spolu môžete skúšať všetko. Pretože medzi dvoch nahých v milostnom spojení predsudky nepatria. Zbavte sa ich a milujte sa na úrovni, ktorú vám môžu závidieť všetky kamarátky a všetci mužovi kamaráti mu budú závidieť vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzťah #intimity #vášeň

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....