Užite si sex ako nikdy pred tým – meditujte!

Pozitíva meditácie sa prejavujú v duševnom aj psychickom zdraví, no jej benefity neobchádzajú ani sexuálny život.

15.11.2013 08:30
meditácia, koncentrácia, sústredenie sa Foto:
Spravte si pohodlie, zavrite oči, očistite myseľ .
debata

Erotická meditácia vie prinavrátiť to čarovné chvenie a pôžitky, ktoré ste poznali ešte z čias, keď to bolo pre vás prvé razy. Prežite svoj orgazmus omnoho intenzívnejšie a meditujte. Či už s partnerom, alebo osamote.

Zabudnite na mantry

Meditácia je často postavená na opakovaní rôznych vibračných slov, ktoré majú naše vnútro rozvibrovať do výšin. Druhou možnosťou, ako sa dostať do hladín hlbokej meditácie je sústredené dýchanie. Aj to však tentoraz bude iba doplnkom. Meditovať budete úplne inak. Jemným hladkaním klitorisu. Pokojne si môžete spraviť pohodlie, ak to zvládnete aj v tureckom sede, zavrite oči, očistite myseľ a siahnite si do rozkroku.

Pätnásť minút blaha

Pokojne môžete svoju meditáciu zvládať aj sama, ale ak si prizvete aj partnera, posuniete sa ešte o level vyššie. Základom je nastaviť si stopky na pätnásť minút. Pokojne môže čas sledovať aj niekto za vás. Cieľom je pätnásť minút sústrediť sa na pocity, ktoré vám prináša dráždenie klitorisu. Najprv jemne, krúživým pohybom, alebo aj niečo rýchlejšie, skrátka podľa gusta. Základom je prežívať vnútornú hĺbku pocitu a nevyvrcholiť. Iba jemné dráždenie bez toho, aby ste sa snažili dospieť k bodu, odkiaľ už niet návratu a vaše telo prevezme iniciatívu. Vďaka tomuto postupu sa vaša myseľ úplne očistí.

Explózia pod kontrolou

Cieľom orgazmickej meditácie podľa Nicole Daedone nie je len maximálne vydráždenie nervových zakončení, ale práve sústredené dýchanie a prežívanie tých najintímnejších pocitov. Vnímanie ich ako mantry spraví z vášho myslenia rozbušku orgazmu, kde sa to celé začne. Po pätnástich minútach meditácie sa môžete milovať, alebo dokončiť naozajstné vyvrcholenie sama. Zažijete neskutočný príval energie, pocitov šťastia a orgazmu, pri ktorom mnoho žien hovorí o absolútnej extáze. Erotickej meditácii sa preto nič nevyrovná a táto technika sa stane veľmi dobrou alternatívou na odbúravanie stresu a prežívanie sexu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orgazmus #dráždenie #mantra #meditácia

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...