Škorpión - čo by ste o ňom ešte mali vedieť?

Spoznali ste zaujímavého človeka v znamení škorpióna a chceli by ste sa mu čo najviac priblížiť? Vedieť o ňom čo najviac?

12.11.2013 13:00
debata
Škorpión. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión, znamenie škorpióna Škorpión.

O človeku, ktorý sa narodil v druhej polovici októbra a v prvej novembrovej, vedzte, že patrí k vodným znameniam a ide o flegmatika. Najlepšie si porozumie s ľuďmi narodenými v znamení raka a ryby, ktoré tiež plávajú vo vode.

Majú radi sex
Škorpióni sex zbožňujú. Sú vášniví a ako milenci si veľmi veria. Úprimne, neveria si, že by mohli zlyhať, že by si partnera nenašli, že by ostali roky single. Ak sa zamilujú, tak naplno. A čo cítia, to aj dávajú. Aby sme spomenuli aj mínus, tak patria k veľkým žiarlivcom a za neveru sa dokážu pomstiť.

Môžete im dôverovať
Keď je váš kolega v znamení škorpióna, určite mu môžete dôverovať. Sama pocítite, že tú dôveru vzbudzuje. Škorpióni sú okrem toho veľmi čestní ľudia.

S kým najlepšie?
Ako sme už spomenuli, škorpión si najlepšie porozumie s rakom, rybou, či ďalším škorpiónom (spozná sa v ňom). Vymenované vodné znamenia sú citlivé, vnímavé a prispôsobivé. Astrológovia však upozorňujú na znamenie váhy. S tými ľuďmi by si škorpión vedel vyjsť a dokonca mať aj harmonický vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škorpión #znamenie škorpión

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...