Nechcem záväzky! Počúvate túto vetu?

Možno, že ste stretli muža, ktorý nechce nič riešiť. Je tu a teraz s vami, vyhovuje mu to a vy neviete, na čom ste.

11.11.2013 12:00
vzťah Foto:
Ilustračné foto.
debata

Otáľate s otázkou, ako je to s vašim vzťahom. Berie to vážne? Ste spolu len mesiac, spoznávate sa, no vy ako typická žena by ste chceli vedieť okamžite, na čom ste, kam to bude spieť a podobne. Taký jednoduchý však nebýva každý vzťah. Občas nevieme.

Čo vtedy robiť? Na chvíľu sa uvoľnite. A hlavne sa neporovnávajte. Najväčšiu hlúposť spravíte, ak sa budete porovnávať so susedou, s kolegyňou alebo kamarátkou, ktoré chodia s niekým už pol roka a muži ich už stihli zoznámiť s mamou, sestrou, kamarátkami. A ten váš sa stále správa rezervovane. Nechajte to tak. Užívajte si všetko, čo vám ponúka a až keď to začne byť nudné alebo pre vás trápenie, až potom to riešte! Na niektorých mužov totiž musíte pomaly, vystrašia sa, ak na nich budete tlačiť.

„Presne toto mi hovoril môj priateľ. Mala som už 30 rokov, pocit, že som stretla toho pravého a on si išiel v tom, že nechce žiadne záväzky! Chcela som sa okamžite rozísť,“ povedala 32-ročná Simona, lebo jeho slovám uverila. Všetko sa však zmenilo. „Povedala som si, že s ním ostanem, kým si niekoho iného nenájdem a že náš vzťah budem rovnako ako on, brať na ľahkú váhu. Chodila som s otvorenými očami a ani neviem, kedy ma stihol zoznámiť s rodičmi. Nejako potichu, pomaly, nebadane som sa mu vkradla do jeho života a potom ma už nechcel pustiť. Takto nejako som aj otehotnela,“ smeje sa dnes žena, ktorá ma muža „so záväzkami“. A ako sa im bránil…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #záväzky

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...