Tri novinky v sexe, o ktorých ste (možno) nepočuli

Byť v sexe trendy znamená neuspokojiť sa tým, že orgazmom sa všetko končí. Nie je to len o pohybe, ktorý nám je vpísaný do genetiky.

11.11.2013 08:30
opätky, sex, intimity Foto:
Trocha bolesti spôsobnej podpätkom pod rebrom zasa až tak neprekáža.
debata

Je to predovšetkým hra, kde si sami určujete vlastné pravidlá. Spravte si z postele herný plán a rozdajte divoké karty.

Trampling

Hra, ktorej jednoducho žiadny muž nepovie nie. Prečo by mal odmietať, keď mu predstavíte to najlepšie z jeho tajných snov. Ak je vo vašom miláčikovi aspoň aká – taká túžba po podriadení, trampling si užije neskutočne radostne. Nasaďte si vysoké topánky, položte ho na posteľ, alebo lepšie na deku na zemi a vykročte. Iba tak, ako je to prirodzene príjemné. Trocha bolesti spôsobnej podpätkom pod rebrom zasa až tak neprekáža. Len smelo, niekedy stačí nohy len na hruď položiť a všímať si partnerove reakcie. Mnohé ženy táto hra tak vzrušuje, že ju vtiahli do milostného života miesto predohry.

Peggig

Ide o hru, v ktorej je potrebná absolútna dôvera oboch partnerov. V poslednom období je však stále vyhľadávanejšou. Základom je zavedenie vibrátora do mužovho konečníka. Nie je to len tip pre latentných homosexuálov a odplata za to, že partner vám často masíruje svojim prirodzením práve tieto partie. Ide o skutočnú rozkoš, ak sa obaja uvoľníte. Prostata sama o sebe vie mužovi spôsobiť omnoho viac rozkoše ako masáž penisu a semenníkov súčasne. Ktoré dvojice prepadnú peggingu, patria k najorgazmic­kejším. Takže prečo nie?

Japonská bondáž

Na prvý pohľad extrémne zložitá, ale v princípe nejde o žiadne veľké umenie. Jej podstatou je viazanie uzlov priamo na tele človeka. Akási mumifikácia lanom, ktorá vďaka premysleným uzlom stimuluje prietok krvi do jednotlivých erotogénnych zón a robí ich citlivejšími. Uzly pôsobia ako istá forma erotickej masáže a je len na vás, čo si zviažete, čo uvoľníte a ako chcete so sebou experimentovať. Ide o hru, kde jedného stimuluje radosť z viazania a druhého pocit odovzdanosti. Vymieňať si úlohy, striedať uzly, zvyšovať drajv je dovolené, len treba byť opatrným a vedieť sa prispôsobiť telesným pocitom partnera. Ide o zábavu vyššej ligy sexu, ale prečo sa k nej neposunúť?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Dôvera #intimity #podpätky #vysoké topánky

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...