Sex na prvom rande. Čo si o vás chlap pomyslí?

Oddať sa vášni a láske už v tom momente, keď vo vás všetko splanie? Je lepšie nechať priechod obojstranným túžbam, alebo odďaľovať milostné spojenie?

10.11.2013 08:00
rande, stretnutie, láska, vzťah Foto:
Muži, ktorí rýchlo nasýtia sexuálny apetít, strácajú o partnerku záujem.
debata

Muži majú v tomto jasno a sex na prvom rande nikomu neprekáža. O dvoch metroch na mužov a ženy sme však už neraz písali. Ako teda muži vnímajú, na rozdiel od seba, keď im žena splní sny už na prvom stretnutí?

Jednorazovka bez následkov

Sú to takzvané diskotékové jednorazovky. Kto už v živote niekedy nezažil, keď hormóny prehlušili všetko ostatné? Nie, netreba riešiť žiadne mužské názory, iba adekvátnu ochranu zdravia, pretože muž má myslenie niekde inde a s najväčšou pravdepodobnosťou už nebudete nikdy v kontakte. Je preto dobré neodniesť si žiadne následky, len myšlienky na to, aké to bolo.

Možná strata záujmu

Možno si poviete, že sex na prvom rande je pre tie, ktoré nerozumejú láske. Že je potrebné ju kultivovať, chrániť, nechať priestor, aby sa mohla rozvinúť a až neskôr naplniť milostné spojenie. Nuž, pravda je taká, že nikde v prírode to takto nefunguje. Nikto nerobí veľa rečí okolo sexu a párenia, iba ľudská rasa. Muži v sebe majú zakódované, že sexuálny pud je to, čo ich ženie, aby chodili na prechádzky, do kina, na dlhé rozhovory k vínu. Cieľ je však jediný, no pred tým, ako mu podľahnete, je dobré podrobiť ho testu kvality. Nehovoríme o schopnosti uspokojiť vaše telo, ale teste, ktorý napovie, či to s vami bude myslieť vážne, aj keď vás pomiluje. Mnoho mužov, ktorí príliš rýchlo nasýtia sexuálny apetít, strácajú o partnerku záujem. Preto ak sex na prvom rande, nebojte sa pýtať na jeho predstavy. Predstavte mu svoje plány, záľuby, aktivity, ak to všetko spolu ladí, je veľká pravdepodobnosť, že si pomyslí, že ste len rovnako vášnivá ako on, ale nie ste prelietavou ženou z davu. Naplánujte si ďalšie stretnutia, možno spoločný víkend, film v kine. Je aktívny? Aspoň ako tak naberáte istotu, že po milovaní nezmizne.

S prípravou na milovanie

Aj sex na prvom rande sa dá vyskúšať s dobrou prípravou. S príchodom internetových a mobilných aplikácií na zoznamovanie sa fenomén predprípravy lásky stále viac dostáva do popredia. Muž si o vás nikdy nepomyslí nič zlé, ak ste spolu v niekoľkotýždňovej komunikácii a obaja ste pochopili, že pri stretnutí môže prísť aj k tomu, aby ste svoj súzvuk vyskúšali v posteli.

Ľahká korisť

Je to tá, ktorá pri prvom zamilovaní pocíti v rozkroku túžbu a nie je problematické cudzieho chlapa korunovať za kráľa vlastnej spálne. Ženy, ktoré sú v myslení chlapa ľahkou korisťou neriešia nič, obvykle len drink a vzájomné telesné sympatie. Ak preto stále ostávate na povrchu a necháte iba partnera, aby vkĺzol do hĺbky, pomyslí si, že nie je prvý, ani posledný, akurát vám skrížil cestu života ďalším zážitkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzťah #rande #stretnutie #dojem #jednorázovka

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...