Snažte sa, aby to nezostalo len pri prvom rande

Ako docieliť, aby sa vám po prvom rande ozval? Vyskúšajte tieto rady:

08.11.2013 11:00
rande, láska Foto:
Ste preňho neodolateľná?
debata

Chcete sa dopracovať aj k druhému rande? Tak si jasne uvedomte, čo od muža sediaceho oproti vám v bare či reštaurácii vlastne chcete. Túžite po flirte, nezáväznom sexe či vážnom vzťahu? Ak to viete, môžete trafiť priamo do čierneho. Ak chcete len flirt, zvoľte tú najschodnejšiu cestu. Vábte ho, zvádzajte, provokujte. Naopak, ak ste rozhodnutá pre vážny vzťah, rozhodne ho nelákajte na „posledný drink“ k vám domov. To by mohla byť zásadná chyba.

Rozhovor na prvom rande je alfou a omegou úspechu. Pozor si treba dať najmä na priveľmi investigatívne otázky, ktoré priam nabádajú k tomu, aby dotyčný ušiel čo najrýchlejšie preč. A ten, čo neutečie, bude len nervózne počítať minúty do konca toho útrpného stretnutia. Takže, otázky áno, ale rozhodne nie „vypočúvanie“. Skôr zamierne na neutrálnu tému, kde by ste si mohli rozumieť.

Na rande zostaňte v prítomnosti. Otázkami či vašim rozprávaním sa nepokúšajte pohybovať v ďalekej a už vôbec nie spoločnej budúcnosti. Neplánujte, len si užívajte to, čo je tu a teraz. Podobne to platí aj o minulosti. Prvé rande je o jemnom oťukávaní sa, nie o dlhých a väčšinou nudných príbehoch celej vašej rodiny od momentu, kedy ste prišli na svet. Kto by niečo také vydžal?

Snažte sa byť „v pohode“. Ale keď sa vám to nedarí a trasiete sa ako ratlík, tak to priznajte. Nejako jemne, samozrejme. Na čo hrať formu, keď ste jednoducho celkom mimo seba. Muž oproti vám je až priveľmi sexi? Tak mu to naznačte. Možno budete prekvapená, akú vlnu úprimnosti tým odštartujete. Stres je celkom prirodzená vec, netreba sa hanbiť. Samozrejme je lepšie, keď sa po niekoľkých minútach uvoľníte a kŕč vymeníte sa úsmev. Ale svoje „ja“ zrejme len tak neprerobíte.

Viete, kedy je čas sa rozlúčiť? Zbytočné naťahovanie prvého rande môže pôsobiť zúfalo aj únavne. Ako sa hovorí, v najlepšom treba skončiť. A ak sa vám to podarí, tak sa už môžete vidieť na druhom rande. Muž si totiž príjemné chvíle bude chcieť zopakovať. Posledné zbohom by malo byť naozaj posledné a rozhodne ho následne nepokazte nekonečným vypisovaním sms-iek o tom, ako vám bolo úžasne. Počkajte si, kým sa ozve on.

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #vzťah #prvé rande

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...