Staromódne ale stále fungujúce! Randite klasicky

Niektoré pravidlá je lepšie nemeniť. Neskúsite randiť "po starom"?

06.11.2013 14:00
rande, láska Foto:
Nechajte ho, nech sa o vás snaží.
debata

Lov prenechajte mužovi. Žena má byť tá, ktorá ho láka, zvádza, skúša naňho jemné ženské zbrane. Ale prvý krok by mal urobiť muž. Doprajte mu pocit výnimočnosti, že sa mu podarilo „zbaliť“ vás. Bude sebavedomejší a vy to oceníte. Hra na mačku a myš stále funguje a pre mužov je ako magnet. Čím lákavejšia a menej dostupná korisť, tým sa treba viac snažiť.

Na prvom rande platí muž. A pre niektorých bo bolo urážkou, ak by ste po prvej večeri niekde v reštaurácii vytiahli peňaženku a spočítali svoju útratu. Nemá to totiž ten správny „šmrnc“. Muži s tým počítajú, že za ženu zaplatia. Takže si nerobte žiadne výčitky… Veď keby na to nemal, rozhodne by vás nikam nepozýval. Nechajte ho, aby sa zachoval ako muž.

Žiaden sex na prvom rande! Dokonca ani keby iskry lietali a vám sa podlamovali kolená už v momente, ako sa vás nenápadne dotkne. Vydržte, aj keď je to ťažké. Muži milujú pocit, že ste výnimočná žena, ktorú si treba vážiť. Chcú vás obdivovať, vzhliadať k vám ako k dokonalej a krásnej bytosti. A keby ste po prvom rande skončili uňho v posteli, týmto pocitom by bol koniec.

Nechajte ho, aby sa správal ako džentlmen. Rád vám otvorí dvere, podrží kabát či zavolá taxík. Ale musíte mu dopriať čas a priestor. Ak sa všade pohrniete prvá hlava-nehlava, budete mávať otvorenou peňaženkou a stále mu budete dávať najavo, že si vlastne vystačíte aj sama, bude sklamaný. Chce vám predviesť, že vie, ako sa správať k žene a je šťastný, keď to na konci rande oceníte. Ak mu s úsmevom poďakujete za krásny večer.

Správajte sa ako žena. Nejde len o to, že sa krásne oblečiete. Fakt, že ste dáma, by z vás malo vyžarovať. Z toho, ako sa správate, rozprávate, pohybujete… Nie, nemusíte byť ako víla či princezná, len by ste si mali zachovať povestnú ženskú jemnosť a šarm. Nepasujte sa do pozície „šéfky“ večera, nechajte sa príjemne prekvapiť a oceňte, ak sa mu to podarí. A kľudne sa nechajte „obskakovať“ a rozmaznávať…

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #pravidlá #muž a žena

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...