5 typov sexu, ktoré by mala skúsiť každá žena

Uspokojiť sa celý život iba s klasikou nie je práve najlepšou, ani najlákavejšou vizitkou sexuálneho života.

04.11.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Vždy sa dá nájsť miesto, aby ste decibely vášne dali naplno.
debata

Osviežte svoje milostné dobrodružstvá o spôsoby milovania, ktoré by si mala raz za čas, alebo skutočne aspoň raz, vyskúšať každá žena. Pretože sex nie je vždy len o orgazme, ale predovšetkým o potešení a zážitku.

Hlučný sex

Naozaj na plné hrdlo. Bez zábran, že vás niekto počuje, pristihne, že váš ston bude rušiť partnera, bez akéhokoľvek „ale“. Hlasný sex je skutočne veľkolepým zážitkom pre oboch milujúcich sa partnerov. Nesie v sebe živočíšnosť, uvoľnenosť, odovzdanosť, všetko to, čo poznáte z filmov a niekedy by ste chceli zažiť. Vždy sa dá nájsť miesto, aby ste decibely vášne dali naplno.

Sex s neznámym

Aspoň raz za život. Samozrejme, že s ochranou a iba preto, aby ste si do milostného denníčka zaknihovali, že to skutočne nie je to najlepšie milovanie na svete. Na druhej strane, štatisticky je milovanie s neznámym najčastejších chrobákom v hlave všetkých zadaných a tých, čo to nikdy neskúsili. Je lepšie raz skúsiť ako si celý život myslieť, že ste prišli o niečo extra.

Poobedný sex

Namiesto dezertu. Pokojne si nechajte ujsť ďalší príjem kalórií a nejaké rovno spáľte. Aj keď o zhadzovanie v prípade poobedného sexu určite nepôjde. Poobedie nás láka k ničnerobeniu, sieste, k oddychu a nikde nie je lepšie, ako v náručí partnera. Milovanie po obede je skutočne zážitok, ktorý v sebe spája pozitívne hormóny, lásku a vášeň. Je ideálne počas víkendov, a keď nie je ohrozené stresom. Vtedy ide o jedno z najkrajších milovaní aj preto, že netreba riešiť osvetlenie, alebo príliš veľkú tmu.

Sex „50 odtieňov“

Aj kto nečítal pikantnú knihu plnú drsnej erotiky vie, o čom je. Je taká obľúbená práve preto, že mnoho žien na svoje mierne sado – maso praktiky iba márne čaká. Skúste a zistíte, že prežiť ich v posteli je omnoho lepšie ako iba fantazírovanie pri knihe.

Sex v spoločnosti

Či už je to na toalete počas párty, alebo v skúšobnej kabínke nákupného centra, prípadne na parkovisku, keď na mesto padá šero a hmla. Je to o adrenalíne, vzrušení, o tom, že sa oddávate láske aj tam, kde iní na to nemajú dostatok guráže. Dokážte, že ste milenci najvyššej ligy. Skúste si sex tam, kde má príchuť absolútnej odlišnosti a vôňa obliečok vám chýbať rozhodne nebude.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #techniky #sado-maso #sex v spoločnosti

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...