Ideálnu lásku spoznáte podľa bozku!

Bozkávajte sa. Tak nie rada odborníkov na zdravie aj vzťahy.

29.10.2013 16:00
Jeden bozk a bolesť je preč! Foto:
Bozk hovorí za všetko.
debata

Keď sa hovorí o telesných profitoch, bozk má na svedomí prílev optimizmu a údajne sa podieľa aj na boji proti zubnému kazu. Pokiaľ ide vzťahy, máte celú plejádu možností, ako podľa bozku odhalíte, či máte na perách muža svojho života, alebo iba flirt na dopumpovanie endorfínov.

Ide o biológiu

Bozk. Prvý kontakt s mužom, ktorý vám je viac, ako len sympatický. Príroda nám na rozdiel od zvierat dala bozky od jemných až po naozaj vášnivé. Do nich votkala tajomstvá dokonalej chémie. Treba počúvať, čo nám telo našepkáva, keď sa stretnú pery. Nebuďte len tak oddaná vášni, ale počúvajte analytiku mozgu, ktorá vychádza z vnútra a využíva biologické väzby medzi mužom a ženou. Prvým krokom je technika. Muži aj ženy sa prirodzene bozkávajú inak. No a muž od muža ústami operuje inou technikou. Vyhovuje vám pohyb jeho pier a jazyka? Pokračujte. Pretože biológia je základ. Biologická súhra? Dajte jej šancu. Majstri vedy z Oxfordu hovoria, že muž, ktorý vás dostane do kolien už len svojimi perami, je tou pravou kombináciou pre všetko ostatné.

Skúsenejší sa vedia bozkávať

A nielen to. Vedia sa aj v bozkoch orientovať. Muži a ženy, ktorí už prežili viacero vzťahov, dávajú omnoho väčší dôraz práve na bozky. Vedia, čo to znamená, keď partner vie bozkami roztočiť hlavu a čo to znamená pre vzťah aj uspokojenie v posteli. Práve ústa partnera totiž budú do veľkej miery zodpovedné za uspokojenie. Máte radšej pevné pery, ale väčšie a mäsité? Bozky ako hurikán, alebo jemné láskanie? Tak nejako to bude aj v posteli. Premýšľate aj vtedy, keď privriete oči a ide jazyk k jazyku.

Chuť

Pri bozkoch spoznáte vlastnú chuť aj vôňu partnera. Chutí a vonia, alebo si radšej dáte žuvačky? Iba maskujete prirodzenosť. Chuť a vôňa partnera je základ, ktorý musí ladiť. Pretože parfumy a žuvačky sú vhodné na flirt, ale aj na to, aby ste s partnerom budili v spálni a ráno otvárali okno, je potrebné niečo omnoho viac. Podľa chuti poznáte, či je partner biologicky vhodný na spoločný život s vami. Hovoria to vedci z Oxfordu, ktorí sú si istí, že bozk je chemická reakcia dvoch ľudí, ktorí vytvoria niečo príjemné, alebo zreagujú ako pušný prach a zápalka.

Dlhodobý vzťah stojí na bozku

Je to prekvapivé, ale pravdivé. Ak máte chuť na dlhoveký vzťah, musíte sa predovšetkým radi s partnerom bozkávať. Ani spoločné záujmy v živote, či posteli nedajú dlhodobým vzťahom toľko, ako pravidelný bozk aspoň trikrát denne. No a na to vám musí bozk chutiť. Tip za všetky drobné, kto chutí v bozku chutí aj v dlhodobom vzťahu.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #vzťah #kvalita lásky

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...