Dlhodobý vzťah? Aj ten môžete oživiť!

Ako si môžete spríjemniť váš život s partnerom? Napríklad takto:

27.10.2013 16:00
láska, rande, muž a žena, kuchyňa Foto:
A teraz niečo pikantné!
debata (1)

Máte radi víno? Víkend je ideálny čas kedy môžete spojiť príjemné s užitočným. Vyrazte na víkend niekam do romantických viníc, do príjemného penziónu s wellness centrom, kde si doprajete ochutnávku miestnych vín. V romantickej vínnej pivnici si môžete zamilovane hľadieť do očí a pritom sa dozvedieť niečo nové o vínach či ich výrobe.

Sobota v spoločnej kuchyni. Ale vtip je v tom, že nie vo vašej. Kúpte sebe aj partnerovi, ak ho zaujíma dobré jedle a jeho príprava, kurz varenia. Čo takto stredomorská kuchyňa? Alebo pikanná príchuť Číny či Indie? Dnes je už ponuka jednodňových kurzov varenia naozaj bohatá a tak si určite vyberiete niečo podľa vášho vkusu.

Radi snívate? Plánuje ďalekú či blízku budúcnosť? Príjemné chvíle môžete prežiť aj na obhliadkach bytov či domov. Možno to niekomu príde únavné, ale sú páry, ktorým sa takýto program páči. Hľadajú si hniezdo, predstavujú si, ako to jedného dňa bude. Prečo nie? Spoločné snívanie je predsa také príjemné.

Kedy ste spolu naposledy tancovali? Na svadbe nejakého spoločného priateľa? A bolo to zrejme príjemné… Môžete si vyjsť do baru so živou hudbou, na miesto, kam nechodia tínedžeri a kde sa hrá niečo vášmu srdcu blízke. A keď vás hudba chytí, môžete si spoločne zatancovať. A nevyhovárajte sa, že to neviete. Nejaké krok určite odpozeráte od ostatných tanečníkov…

Vždy ste závideli hrdinom amerických filmov, ako unikajú na kabriolete niekam ďaleko? Vo vlasoch slnko a vietor a pred nimi neznáma krajina. Tak čo keby ste si na jeden deň požičali kabriolet a vyrazili niekam rovno za nosom… Nič neplánujte, len sa nechajte unášať. A možno zastavíte na nejakom utešenom mieste plného romantiky. Ale aj niekde inde… Už len tá cesta bude zážitkom.

Môžete prežiť rande a urobiť dobrý skutok. Napríklad si zájdite do neďalekého útulku a vezmite si psíka na celý deň. Vyrazte s ním niekam do prírody, urobíte program sebe aj jemu. Budete sa môcť o niekoho starať a pritom budete spolu. Príjemne strávená sobota, čo poviete?

1 debata chyba
Viac na túto tému: #víno #rande #kuchyňa #relax

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...