Čo by mala každá žena vedieť o predohre?

Nežnosti nevymysleli na to, aby sme o nich čítali, alebo sa na nepozerali v televízii.

25.10.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Začnite s predohrou hneď po milovaní, partner sa dostane opäť "do formy".
debata

Vezmite si inšpirácie a šup do postele. Predohra je alchýmia. To nie je iba bozkávanie a hladkanie. To sú práve tie kúsky erotiky, ktoré sa dajú uchmatnúť v romantickom filme. Prípadne sa treba vybrať s partnerom na skusy a nájsť svoje pravidlá predohry. Spontánnosť je síce na mieste, no existujú všeobecnosti, bez ktorých sa dobrá predohra jednoducho nezaobíde. Pritom máloktorá žena ich pozná od A po Z.

Dĺžka je dôležitá

Nie, nejdeme tentoraz hovoriť o dĺžke mužského obdarenia, ale aj pri predohre platí, že na dĺžke záleží. Chcete, aby predohra trvala čo najdlhšie? Opatrne. Dvadsať minút na začiatok by malo každej žene stačiť ako predhrievacie kolo. Problém je, že po prekročení času sa začína hovoriť o takzvanom čase sexuálneho prepätia, keď už jednoducho dotyky, bozky a nežnosti pre partnera pomaly strácajú na atraktivite. Tomu sa prispôsobuje pomaly ale isto aj jeho schopnosť pevnej erekcie. Pre milovníčky nekonečného láskania sa však otvára nová možnosť. Začať s predohrou hneď po milovaní a čakať, kým sa partner dostane opäť „do formy“. Veľmi dobrá alternatíva, ktorou sa dá stráviť celá noc, ale pozor, pri prvom dejstve nič umelo nepredlžujte.

Dráždite partnera

Bez toho dobrá predohra jednoducho neexistuje. Nefunguje to na princípe raz ty, raz ja. Muž je od prirodzenosti lovcom a záujem v ňom nevyvolá salámový prístup, iba červená vlajočka. V podobe sexi negližé, zaujímavého oblečenia, atraktívnej pózy, určite už viete, čo toho vášho navnadí. Muž, ktorého očividne lákate, sa vám bude venovať nesmierne intenzívne. Čakať však, že sám začne aj splní vaše želania, to je utópia, ktorá väčšinou v každom vzťahu skončí na plytčine.

Zapojte celé telo

Spýtajte sa samej seba, koľko toho za seba vkladáte do predohry. Ruky, ústa a to stačí? Prsia, zadok, boky, nohy, brucho, celé telo je pri láskaní dôležité. Láskanie prsiami, nohami, celým telom po tele partnera. To je predohra, ktorá zaujme a nie je z pohľadu muža len nutným zlom, ktoré treba pretrpieť, kým príde to hlavné. Verte či nie, muž sa rád nechá viesť. Stačí, že zapojíte celé telo vy a už bude imitovať a postupovať aj v smere vašej rozkoše.

Najkrajšia predohra

Je to tá, pri ktorej dovediete jeden druhého k vyvrcholeniu. Kto vraví, že iba sex je to pravé, pri čom musíte dosiahnuť uvoľňujúce chvenie? Predohra so zapojením celého ženského tela, to už nie je len neha a láskanie, ale napĺňanie túžob jednu po druhej. Niekedy už ani netreba, aby splynuli pohlavné orgány. Skúste predohru bez finále. Niečo podobné zažívajú tínedžeri a oplatí sa vrátiť k tejto hre aj vtedy, keď už skutočné milovanie nie je problém. Práve vtedy si takéto vyvrcholenie dvojnásobne vychutnáte.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orgazmus #predohra #vyvrcholenie

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...