Prečo sa vám v randení stále nedarí?

Aj vy si stále lámete hlavu nad tým, prečo ste ešte single? Kde robíte chybu?

25.10.2013 15:30
rande, večera Foto:
Na rande sa vám nedarí?
debata

Neexistuje správny čas či miesto, kde a kedy by ste zaručene mohli stretnúť muža svojich snov. A preto, ak stále čakáte na ideálnu príležitosť, zrejme sa nedočkáte. Vaše myšlienky či predstavy sa možno sústreďujú úplne nesprávnym smerom. Vyčkávate na znamenie osudu, ktorý vám do cesty privedie vašu spriaznenú dušu. A každodenné príležitosti na zoznámanie sa tak ignorujete. Buďte viac otvorená aj tomu, čo sa vám ponúka kdekoľvek sa ocitnete. Nemávnite rukou nad príležitosťou len preto, že nie ste práve na super romantickom mieste, nie ste dokanale nalíčená alebo ste vybehli len tak v teplákoch do obchodu.

Nesnažte sa o vlastnú dokonalosť v každej situácii. Normálnemu chlapovi sa tak budete javiť nedostupná a absolútne nevhodná pre bežný život. Áno, možno skvelo pôsobíte na ľudí v biznise, viete správne komunikovať, presadzovať vaše argumenty, udržiavať živú konverzáciu. Ale chýba tomu srdce. Úsmevy sú priveľmi strojené, vaše reči kontrolované, pohyby automaticky naučené. Nechajte sa uniesť, prejavte svoje vlastné ja, nie to, ktoré ukazujete na pracovných jednaniach. Rande nie je o uzatváraní obchodu, myslite na to.

Dokonalosť ide ruka v ruke aj s vaším výzorom. Priveľmi si na ňom zakladáte? Pred každým stretnutím kombinujete všetky možné variácie z vašej skrine, účesu venujete aspoň hodinu, o mejkape ani nehovoriac. V bare sa zrazu pred chlapom zjaví dokonalá bytosť, ktorej sa bojí čo i len dotknúť. Áno, ste krásna, ale to môže byť v konečnom dôsledku aj na škodu. Snažíte sa priveľmi a je to vidieť už na prvý pohľad. Tak veľmi chcete niekoho mať, že všetko na vás je prepracované do posledného detailu. A práve to môže pôsobiť ako zúfalá snaha z vašej strany. Pozor na to!

Ste priveľmi zaneprázdnená a na lásku nemáte čas? Možno… Ale keď sa takto budete neustále pred mužmi prezentovať, čo dosiahnete? Áno, máte všetko, na čo si spomeniete a všetko si zabezpečíte sama. Vo vašom nabitom programe je na randenie vyhradených vždy niekoľko hodín uprostred týždňa. Ale ani o hodinu viac. Kariéra, tá hrá vo vašom živote prím a všetko ostatné musí ísť bokom. Ale takto vzťah, po ktorom túžite, nenájdete. A ak aj áno, zrejme ho po čase udusí vaša práca. Podobne ako o kariéru, aj o lásku sa totiž treba starať. A to si vyžaduje čas, podobne ako všetky iné aktivity vo vašom živote.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #single #chyba

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...