Žena v znamení škorpióna je loajálna partnerka

Zo zverokruhu jedna z najkrajších dám. Astrológovia ju charakterizujú ako sebavedomú, hrdú a mimoriadne príťažlivú.

22.10.2013 10:00
škorpión Foto:
Žena v znamení škorpióna.
debata

Zvyčajne si to uvedomuje a keď sa nemohla narodiť ako muž, bude sa aspoň mužom páčiť. Svoju dominantnosť, ktorú má prirodzene v sebe, sa, pre svoje dobro, naučí tlmiť. Muža počas zvádzania baví tiež to, že ona teda rozhodne nepatrí k ženám, ktorej muž nedá spávať. Je si vedomá, že ich mať bude, prečo to teda kaziť nedočkavosťou?

Inak má toho žena v znamení škorpióna veľa mužského. Jej darom však je, že aj keď sa navlečie do nohavíc, bude fajčiť nohavice, alebo zvolí účes „dohola“, stále bude atraktívna. Zaujíma vás, kto očarí ženu v tomto znamení? Asi to mnohých neprekvapí, ale bude to práve ten odvážny muž, ktorý by mal mať ešte viac sily ako ona sama. Rozhodne nehľadá slabocha, ktorého bude musieť celý život „kopať“, aby sa pohol dopredu.

Celý život sa bude snažiť byť dobrou manželkou, milenkou aj matkou a bude sa jej v tom dariť. Tými ženami, ktoré to nedokážu, jednoducho pohŕda. Podľa nej to totiž ani náhodou nie je ťažké. Partner, ktorý ju získa, si môže blahoželať. Ona totižto dokáže byť oporou a podporiť muža vo chvíli, kedy to najviac potrebuje.

V čom je ešte špecifická, je ľahostajnosť. Tú ona vôbec nepozná! Či už je to vzťah k umeniu, k mužom alebo k akýmkoľvek veciam, tie táto žena buď miluje, alebo nenávidí! Nepozná žiaden kompromis a k veciam, ktoré sú jej nesympatické, je nemilosrdná.

Je aj dobrá kamarátka pre ženy, lebo vie udržať tajomstvá ako v hrobe. Je neskutočne loajálna tiež v práci, ale vždy len k ľuďom, ktorí si to zaslúžia. V jej slovníku to znamená, že ide o silných ľudí. Také si bude hľadať aj kamarátky. Čo tiež určite stojí za zmienku, je fakt, že v manželstve, aby si ho udržala, dopraje manželovi pocit mať posledné slovo.

debata chyba
Viac na túto tému: #škorpión #žena v znamení škorpióna #loajalita

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...