Slová, ktoré sa pred sexom hovoriť neoplatí

Zvádzať muža, nežne a jemne. Vymieňať si láskyplný ping – pong. To akosi patrí k slovnej predohre. Muži sú na slová veľmi citliví a vedia čítať aj medzi riadkami.

21.10.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Nahá žena je krásna, ale muži majú radi, keď si niečo na sebe nechá.
debata

Preto existuje slovná zásoba, ktorá ho do postele priam vháňa. A potom sú tú spojenia, ktoré sa môžu zdať sexi, ale nakoniec skončia všetko skôr, ako sa začalo.

Chceš sa milovať?

Sexi otázka, keď majú chlapec a dievča sedemnásť, červené líčka a učia sa používať prezervatív. Lenže v partnerstve je táto veta ako päsť na oko. Mužovi sa nepáči, ak sa ho pýta partnerka na niečo, čo je v podstate samozrejmé. Medzi riadkami sa ho pýtate ako pragmatička. Rovnako, ako či je hladný, išiel by vyniesť smeti, alebo umyl riad. Na milovanie sa nepýta, iba sa nežne túli a súvisle prejde do predohry.

Dnes ti rada vyhoviem

Chcete len to najlepšie a zrazu je oheň na streche. Pýtate sa prečo? Pretože vyhovieť partnerovi môže mrcha v erotickom salóne, prípadne dáma, ktorá je na jednu noc. Lenže od partnerky sa predsa vyžaduje celkom iná pozícia. Tá, ktorá zvádza a nie tá, čo ponúka. Mimochodom, je omnoho lepšie spýtať sa, čo by si partner želal, o čom sníva, ako povedať, že dnes teda budete za tú, ktorá sa poddá a „podrží“. Toto mužovi pokazí celú radosť z noci, ktorú ste mohli prežiť v rytme vášne.

Čo si mám dať na seba?

Zlá otázka, keď idete na návštevu, do práce, aj do postele. Nepýtajte sa muža, čo by ste mali so sebou spraviť, aby jeho erekcia vystrelila ako raketa. Pretože on predpokladá, že ho počúvate, keď sem tam utrúsi erotickú narážku. Že viete, čo mu robí radosť a ktoré prvky garderóby na žene zbožňuje. Nahá žena je krásna, ale mnoho mužov má rado, keď si niečo na sebe nechá, akurát majú pocit ukrátenej rozkoše, keď sa ich na to pýta.

Ako to chceš?

Počas milovania a láskania táto veta zabije všetko pekné. Muž to chce akokoľvek, keď je žena spokojná, uvoľnená a všetko prežíva naplno. Zároveň sa nebojte, že by vám svoje fantázie neprezradil a nepodelil sa o ne. Pýtať sa počas hier otázky, ktoré partnera postavia do úlohy toho, ktorý si má vybrať, aká pre neho budete, považuje za umelý prístup k milovaniu. Aktivita oboch musí stačiť, aby ste si rozumeli aj bez slov, pretože pýtať sa na smer, keď kormidlo stískate obaja, nie je práve najšťastnejši­a voľba.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milovanie #slovná predohra

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...