Skúste ešte lepšiu osamelú rozkoš!

Sama so sebou je každá žena rada. Niekedy dokonca radšej, ako v náručí partnera.

17.10.2013 08:30
sex, intimity, masturbácia Foto:
Fantázia vám pomôže rýchlo sa oslobodiť od behu bežných dní.
debata

Máloktorá však vie vyťažiť z prstov a lona potešenie, ktoré môže táto kombinácia ponúknuť. Občas, pochopiteľne, nie je na zahodenie ani pomocník.

Film vo vlastnej hlave

Sexuálny pedagóg Charlie Glickman hovorí, že treba snívať. Aj pri osamelej rozkoši. Predstavte si tie najtajnejšie túžby. Pokojne si pustite hudbu, ako soundtrack k vášmu intímnemu filmu. Zavrite oči a vytlačte z mysle všetok stres. Do lona zamierte až v momente, keď to bude s vašim „filmom“ na nevydržanie a telo sa začne priam chvieť túžbou po dotyku. Nie je to len dokonalý návod, ako uspokojiť samú seba, ale skvelý trik, keď budete v posteli s partnerom. Natrénujte si fantáziu. Vždy vám pomôže rýchlo sa oslobodiť od behu bežných dní a preniesť sa do osobnej sály sexuality, v ktorej vás čaká len potešenie.

Z druhej strany…

Masturbácia je nesmierne intímna a dáva priestor na nové trendy v oblasti milostných aktivít. Opustite známe cesty. Vagína má mnoho zákutí a žiadny návod na rozkoš nefunguje univerzálne. Každá je totiž iná. Na svete je stále viac žien, ktoré už pochopili, že aj pri masturbácií sa dá objaviť širší rozmer dráždenia a zapoja do hry aj konečník. Osmeľte sa vyskúšať masáž vagíny z análneho otvoru. Pocítite rozkoš, ktorá je úplne novou a atraktívnou. Nehovoriac o tom, že po prvotných úspechoch pre ženu býva málokedy problém tešiť sa následne aj z análneho sexu.

Výdobytky techniky

Prečo nie? Keď sú niektoré vibrátory a masážne hlavice priamo určené na vyvolávanie rozkoše, je hriech ich nepoužiť. Pár eur rozhodne stojí za dobrodružstvá, vďaka ktorým sa prebudia nervové zakončenia medzi vašimi nohami. Aj tie, ktoré nevie aktivovať váš ukazovák, ani partnerov penis. Využite baterky, vibrácie a masáž na dokonalú rozkoš. Sexuológ Timaree Schmit hovorí, že využívanie masturbačných prístrojov pomáha žene nielen prežiť krajšie vyvrcholenie, ale zároveň viac spoznať samú seba a pocity, ktoré jej môže vlastné telo poskytnúť.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orgazmus #masturbácia

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...