Horúcejší sex aj počas chladných dní

Zohriať sa navzájom je tá najkrajšia časť jesene a zimy. Nie je podstatné, či vám v paneláku kúria, vonku je sychravo, alebo už zúri mráz. Skúste tipy na horúcejší sex, ktorý vás zaručene nenechá chladnými.

15.10.2013 08:30
sex, intimity, kúpeľ Foto:
Horúci kúpeľ je tak trochu filmový a vie rozbúchať naše srdcia.
debata

Riaďte sa mesiacom

Telo ženy počas mesiaca prechádza rôznorodými fázami. Využite tie najlepšie pre sexuálne hry. Najhorúcejšie vám bude, pochopiteľne, počas ovulácie. Vtedy je telo ženy najplodnejšie, ale na druhej strane aj najviac preciťuje sexuálne zblíženie. Ide o obdobie dva týždne po menštruácii a trvá tri až sedem dní. To je čas, ktorý by mala každá žena počas mesiaca využiť na sexuálne radovánky. Sama príroda je na strane potešenia.

Prevezmite kontrolu

Nenápadne, nenásilne, iba tak spontánne prevezmite kontrolu nad milovaním. Muži bývajú obvykle aktívny element, ale pohov im tiež vyhovuje. Ako v tanci, spravte krok vedľa a dajte mu možnosť, nech sa prispôsobí. Zmeňte rytmus, neskôr polohu, prevezmite celú réžiu. Uvidíte, ako stúpne horúčosť, keď sa z pozície tej, ktorá sa nechá viesť, vyšvihnete do vedenia.

Nové územie

Horúca zem je lákadlom. Nepreskakujte tento bod len kvôli pocitu, že ste na vašom partnerovi spoznali všetko. To ani náhodou. Mužské bradavky, miesto medzi penisom a konečníkom, zadok, stehná, krk, priestor za ušami, masáž hlavy. A to nie je všetko. Všetko, čo ste už dobyli dotykmi, môžete jazykom, erotickými hračkami, šatkou, masážnymi pomôckami. Spôsobov, ako vyťažiť z tela viac horúčosti, je nesmierne mnoho.

Horúci kúpeľ

Má neskutočne veľa výhod. Je tak trochu filmový, vie rozbúchať naše srdcia, prehreje pokožku a s množstvom peny sa budete cítiť božsky. A to stále nie je všetko. Horúci kúpeľ prehreje pokožku a roztiahne cievy. U partnera to znamená silnejšiu erekciu a u ženy omnoho výraznejšie prekrvenia pohlavia, čo sľubuje neskutočne krásne pocity pri milovaní. A ešte malý bonus na záver. Príliš dlho sa neutierajte, iba sa zabaľte do plachty či uteráku a šup do postele pod perinu. Keď sa k sebe navzájom pritúlite, zacítite horúčosť pokožky toho druhého, čo každého nesmierne rozpáli. Len to skúste a na zimu si tento rok rozhodne sťažovať nebudete.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #kúpeľ #vaňa

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...