Horúce tipy, ako spraviť sex viac zábavný

Romantický, vášnivý, dlhý, uspokojivý, divý, hovorí sa o dobrom sexe. Ženy sa ale preriekli a až 59% svetovej populácie prezradilo, čo im v sexe skutočne chýba.

14.10.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Oprášte spontánnu radosť z milovania aj za cenu absencie technickej dokonalosti.
debata

Je to viac zábavy. Zabudnite na sviečky, zabudnite na romantiku a všetky tie sladké návody. Jednoducho dodajte do postele viac zábavy.

Sex je príliš vážny

Podľa vzťahovej expertky Wendy Walshovej sa sex v posledných rokoch premenil zo zábavného rituálu na doslova školenie. Učíme sa lepšie techniky, lepšie dráždenie ako upokojiť muža, ako technicky správne vykonať orálny sex a pristupujeme k milovaniu ako k disciplíne. To treba pochovať a oprášiť spontánnu radosť z milovania aj za cenu absencie absolútnej technickej dokonalosti.

Kašlite na konvenciu

Zabudnite na to, že milovaniu musí predchádzať dlhá a nežná predohra. Ono to ide celkom dobre aj inak. Bláznite sa. Ako malé deti. Pozrite si komédiu, porozprávajte vtipy, zvýšte hladinu pozitívnych hormónov smiechom. Skúste vojnu vankúšmi, alebo objavovanie šteklivých miest medzi vami. Smejte sa, až kým sa nezačnete vyzliekať. A čo na tom, že už nemáte pätnásť? Prejsť z bláznenia sa do milovania už mnohým párom zmenilo pohľad na sex. Prečo? Pretože pochopili, že to nie je iba o tom, ako sa k sebe správame, ale ako sme pred milovaním naladení. Smiech a zábava robí z intímneho zblíženia nesmiernu zábavu. V tele kolujú hormóny radosti a aj orgazmus je iný.

Experimentujte s úsmevom

Nikto nie je dokonalý a pokiaľ ide o milovanie, každý nový posteľný experiment znamená, že sa vydávate na územie, kde budete obaja za školákov. Prestaňte sa hodnotiť. Namiesto zviazanosti zodpovednosťou sa zasmejte. Nie je nič lepšie, ako keď sa spolu rozhodnete zažiť niečo nové. Ak sa všetko nepodarí do bodky podľa plánu, vyvolá to úsmevy a smiech namiesto výčitiek. Zabudnite, že nie ste dokonalou milenkou. Práve úsmev ju z vás spraví.

Predohra na striedačku

Niekedy si treba k zábave dopomôcť. Veľmi dobre na uvoľnenie atmosféry a smiech sa osvedčilo pravidlo striedania sa ako pri šachu. Raz ty, raz ja, krok za krokom k vtipnej rozkoši. Pokojne si nastavte budík, časovač na mobile a striedajte sa v presných intervaloch v tom, kto koho a ako rozmaznáva. Keď každý chvíľku ťahá pílku, je vždy dôvod na smiech. Stačí skúsiť a zistíte, že to naozaj funguje.

Kopírujte

Môžete sa spoliehať na vlastnú fantáziu, ale Wendy Walsh hovorí, že nikdy nebolo také ľahké mať vtipný sex ako dnes. Vezmite si niektorý z erotických románov a začnite kopírovať knižné scény vo vašej spálni. Je to dráždivá vtipná zábava, ktorá dá milovaniu vtip a zažijete zároveň aj sex ako z veľkého románu.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orgazmus #predohra

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...