Nežná láska a kvalitný sex. Možno mať oboje?

Otázka, ktorá trápi tých, čo si hľadajú partnera, tých, čo balansujú na hranici rozchodu aj tých, čo si myslia, že človek nemôže mať v živote všetko.

11.10.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Žena potrebuje mať pocit, že jej ženské zbrane majú stále ostré náboje.
debata

Nadpis ide sem…

Prax totiž ukazuje, že na sexe postavené vzťahy nevytrvajú dlhšie ako pár mesiacov, ale ak pôjdete po povesnom „vnútre“, skôr či neskôr sa vám zažiada poriadnej súlože. Ako zladiť lásku, nehu a dobrý sex, keď mužov, ktorí vedia oboje, je menej ako žien, ktoré by ich chceli osedlať. Navyše aj tí majú svoje chyby?

Sex – agresia v posteli

O tom, ako je muž sexuálne aktívny rozhoduje celý komplex vlastností. Od testosterónu až po výdrž. Jedno je ale potrebné povedať. Milovanie s mužom akčným, cieľavedomým a správne agresívnym má vyššiu úroveň. Na druhej strane nesmieme zabúdať na empatiu, ktorú ženy pri sexe vyžadujú. Aj preto sa môže stať, že domáci typ muža, ktorý „zfotrovatie“ už niekedy po tridsiatke, nemôže priniesť toľko uspokojenia ako ten, čo namiesto pivného brucha radšej rieši permanentku v posilňovni. Pre dokonalú kombináciu sexu a vzťahu je dobré hľadať mužov, ktorí svoj život spájajú s koníčkami, cieľmi a viete s ním nájsť čo najviac spoločného programu a záľub. Vzájomná stimulácia a harmónia hrajú v prospech vzťahu aj divokého sexu.

Záleží to na vás

Nie je všetko erekcia a nie je všetko mužova zdatnosť. Pretože na to, aby ste prebudili partnera k nadštandardným výkonom, je potrebné sa trochu snažiť. Je pravda, že sem tam by sa mohol chytiť iniciatívy aj partner, ale žena je v partnerstve tou zvodnejšou. V prírode sú samčekovia tí krajší, u ľudí sú to ženy. Nezabúdajte ho zvádzať, dráždiť jeho zmysly, sem tam investovať do sexi negližé. Nerobíte to len pre neho, ale aj pre svoje kvalitné uspokojenie. Muž musí byť v partnerstve sexuálne stimulovaný, inak jednoducho iba pozvoľna prestane mať o dobrý sex záujem.

Stavte na mladšieho

Šokujúce zistenie je, že iba 10% párov sa cíti vo vzťahu naozaj šťastných. Ešte zaujímavejšie je, že polovica z tejto malej skupiny sú dvojice, kde je žena staršou. Netreba podceňovať ani smiať sa z toho, že muži celý život hľadajú pre seba náhradnú matku. Treba to využiť. Mladší partner vie ženu obdivovať, dať jej lásku, to je nesmierne iskrivé. Aj preto sa dvojice tejto kombinácie radia k najšťastnejším. Vedia, že šťastie vo vzťahu nie je len o sexe, ani o láske, ale o oboch súčasne.

Dvojkombinácia

Je to síce krajné riešenie, ale niekedy ani jedno z uvedených riešení nepadne na úrodnú pôdu. Vtedy je dobré nájsť v živote harmóniu medzi pocitom domova a dobrým sexom. Ak vaše snahy nepadajú na úrodnú pôdu doma, verte, že sa vždy nájde niekto, pre koho budú dokonale zvodné. A to žena k dobrému sexu rovnako potrebuje: pocit, že jej ženské zbrane majú ešte stále ostré náboje.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #agresivita

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...