Prečo tak záleží na veľkosti mužskej pýchy?

Už nie je otázkou, či na veľkosti záleží, alebo nie. Otázkou je, prečo je väčší lepší.

10.10.2013 08:30
sex, intimity, problém, veľkosť Foto:
Samičky intuitívne preferujú mužov s väčším prirodzením.
debata (2)

Veľkosť partnerovho prirodzenia nie je to, čo by spravilo váš vzťah dokonalým, ani nevymaže hádky zo života či zaručí verné spolunažívanie. Napriek tomu je „väčší chlap“ pre vzťah omnoho lepšou devízou ako malý „gašparko“.

Príroda hrá v prospech veľkosti

Muži to vymysleli dokonale. Nosia nohavice. V nich sa toho dá zamaskovať veľa, ale inak príroda vôbec nie je k mužskému pohlaviu milosrdná. Nie je žiadne tajomstvo, že samičky okamžite a intuitívne preferujú mužov s väčším prirodzením. Správne, väčší penis podľa prírody znamená vyššiu šancu oplodnenia. Tým aj omnoho väčšie vábenie k sexuálnemu styku. Hoci sme niekde inde ako medvedice či kobyly, niektoré živočíšne inštinkty v nás pretrvali. Preto je veľkosť atraktívna a žiadaná. Hoci z hľadiska praxe už taký veľký význam u ľudí nemá, no živočíšnosť, tak tá je skutočne intenzívna a naliehavá.

Viac znamená viac rozkoše

Keby sme odvodzovali pocit rozkoše pri sexe len od dráždenia vagíny, veľký penis by nebol kráľom postelí. Lenže sex, to nie je iba kmitanie v kopulačnom rytme. To sú dotyky, chémia hormónov, vzájomných fantázií a áno, aj obdivu. Muži, ktorých ženy obdivujú, sú pre nich hrdinami. S nimi majú v posteli ďaleko väčší pocit uspokojenia ako tie, čo si líhajú z povinnosti, alebo preto, že sa „majú radi“. Muži s veľkým penisom pre fantáziu a nadšenie ženy znamenajú omnoho viac ako milovníci nežných predohier. Pretože dokážu vyvolať v žene omnoho väčšie nadšenie a túžbu po sexe. A tá sa pretaví aj do aktivity.

Nie je len na obdiv

Veľký penis má, pochopiteľne, aj svoje fyziologické výhody. Netreba si nahovárať, že to nebude o rozkoši, keď do vás partner vstúpi svojim nástrojom a nemusíte hľadať polohy a zlepšenia, aby ste ho v sebe vôbec cítili. Navyše, pri citlivom partnerovi s väčším mužstvom si užijete viac, pretože máte pocit dokonalého naplnenia, hoci sa do vás nemusí vojsť celý. Nemusíte sa starať o to, aby ste sa navzájom naplnili a to je zo všetkého najkrajšie.

Vlastníte šperk

Nie každý muž je nadpriemerný svojou veľkosťou a žene lahodí aj pre pocit, že má doma výnimočný šperk. Aj pri veľkom penise sa spúšťajú podobné reakcie, ako keď dostanete náušnice s diamantmi. Tie, ktoré majú muža s veľkým penisom vedia o čo ide a tie, ktoré sa budú smiať, majú len bižutériu a mužov s priemernou výbavou.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #penis #chlapská pýcha #veľkosť

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...