Fakty o mužskom tele, ktoré vám pomôžu v sexe

Poznať muža aj inak ako len z oblasti jeho záľub, prianí, veľkosti nohavíc či spodnej bielizne sa určite oplatí.

09.10.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži majú radi, ak poznáte ich telo lepšie ako oni sami.
debata

V sexe budete mať navrch oproti ženám, ktoré sa uspokoja s tým, čo im na seba partner prezradí. Je pravdou, že v niektorých veciach sú všetci muži rovnakí. Majú radi, ak poznáte ich telo lepšie ako oni sami a využijete to v rámci predohry aj v posteli.

Orálny sex zväčšuje mužstvo

Nezávislé štúdie potvrdili, že muži, ktorí po erekcii dostali od partnerky kvalitný orálny sex, mali mužstvo väčšie v porovnaní s klasickou vaginálnou súložou. Svoju úlohu v tomto modeli hrá vyššia miera vzrušenia a to, že kvalita orálneho sexu stojí na dobrom saní, imitujúcom efekt vákuovej pumpy, čo dostane krv aj do tých častí penisu, ktoré by inak ostali len do počtu. Preto je skvelé pre partnera aj pre vaše potešenie, ak pred milovaním jeho erekciu ešte utvrdíte pusou.

Rovnako citlivé bradavky

Prsia žien sú citlivé a všetci dobre vieme, aké príjemné pocity vie vyvolať hranie sa s nimi. U žien sa prsia, najmä bradavky, berú ako plnohodnotná súčasť sveta milostnej aktivity, u mužov predstavujú niečo, čo sa podceňuje. Doktorka K. Fulbright odporúča všetkým ženám zamerať sa počas predohry na prsia a bradavky muža. Sú rovnako citlivé a vyvolávajú u mužov rovnako vzrušujúce pocity ako u žien. Venujte im pozornosť a váš chlap čoskoro spozná výhody dlhej predohry.

Niektoré pozície vylepšia mužský orgazmus

Ako už tušíte, je to tá, pri ktorej je hore. Vtedy sa v jeho tele aktivujú zložky, vďaka ktorým ľahko a plynule dosiahne vyvrcholenie. Má omnoho viac potešenia, ako keď ho dráždite v inom uhle. Vezmite mužovi aktívny prvok a sex sa mu nebude páčiť tak dokonale.

Nerovný orgazmus

Muži majú orgazmus síce častejšie, ale trvá omnoho kratšie ako ten ženský. Priemerný orgazmus muža trvá iba 6 sekúnd, u ženy je to až 23 sekúnd. Takže mu niekedy nezáviďte, keď vás predbehne, aj tak máme oproti ich vyvrcholeniu nejaký ten náskok k dobru.

Existujú dva druhy penisov

To, že má niekto plavky ako s vypchávkami, ešte nemusí znamenať, že bude v posteli ako obor. Až 79% mužov má penis malý a dokáže sa pri erekcii viacnásobne zväčšiť. Zvyšok mužov má penis, ktorý pri erekcii spevnie, ale veľké zväčšenie nečakajte. Sú to práve tí, čo vedia očariť, ale pri milovaní ich tromfnú muži, čo boli v trenírkach outsideri.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orál #orgazmus

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...