TO DO sex list. Milostný život vylepší na nepoznanie!

Takzvané TO DO listy, alebo sumár toho, čo netreba vynechať, zaviedli ako prví manažéri na zvýšenie práce.

08.10.2013 08:30
list, zoznam, treba urobiť Foto:
TO DO list dokonalého sexu musí obsahovať zaujímavé položky.
debata

Osvedčili sa aj pri zhadzovaní váhy, formovaní tela, plánovaní vlastného života a už sú ich aj plné spálne. Tí, ktorí ich používajú, si ich nevedia vynachváliť. Nebude to, samozrejme, nudný sumár krok po kroku. TO DO list dokonalého sexu obsahuje zaujímavé položky.

Na nič nezabudnúť

Klasicky povedané, plán úloh. Niečo, čomu sa jednoducho nevyhnete, ak chcete prežiť dokonalé milovanie. Nemyslíme, že pôjdete na vec podľa návodu, ale je dobré mať sumár toho, čo pre obe strany zaručuje dokonalé vyvrcholenie. Plán úloh nie je rovnaký ako ten, čo poznáte z práce. V posteli má trochu iné parametre.

Bielizeň

Musí byť. Hoci sa vraví, že muž má rád, ak žena chodí naostro, do plánu úloh večera patrí aj zvádzanie formou toho, ako vyzeráte, kým vás vyzlečie. Turban z uteráku? Tepláky? Nohavičky, ktoré síce zahrejú, ale nedá sa povedať, že vzrušujú, to je tak klinec do milostnej rakvy. Byť sexi v oblečení pomôže zdvihnúť ego aj tým, čo inak pre svoju postavu majú mierne komplexy. Dráždivá bielizeň je prvým bodom na TO DO liste a platí obojstranne. Muž v sexi boxerkách je iný ako ten s košatými trenírkami. Samozrejme, čo dáte, to aj dostanete.

Sex bez orgazmu

Nehovorte, že vy ho už máte. Tentoraz si naplánujete, že obaja sa jednoducho k vyvrcholeniu nedostanete. Sex zato dostane úplne iný rozmer. Nikto sa nebude snažiť od štartu čo najrýchlejšie dobehnúť do cieľa. Konečne sa vám vrátia tie príjemné chvíle, keď ste sa túlili, mali za mladi dlhý petting. Navzájom ste sa tešili už len z toho, že ste si hladkali bradavky. Samozrejme, ďalšie číslo už môže byť kompletné, ale sem – tam sa orgazmus pre vyššiu rozkoš oplatí oželieť.

Nechajte rozsvietené

Prečo sa skrývať? Nahota je to, čo oboch vzrušuje a nie tma a temné prostredie, kde hľadáte jeden druhého. Tma je ideálna na predstavy, ale nechať rozsvietené patrí k úlohám, ktoré je potrebné mať zapísané v pláne sexuálneho života veľkými písmenami.

Nechajte ho písať

Pracovné povinnosti od šéfa rozhodne nepotešia tak, ako keď vám na stolíku nechá miláčik odkaz so želaním zmyselného večera. Písať si vlastné sny, požiadavky a túžby je veľmi efektívny nástroj, ako si vytvoriť milostný TO DO list. Každý asi pochopil, že o pocitoch sa ľahšie píše a preto mnoho dvojíc dokázalo svoj repertoár obohatiť o také techniky a postupy, ktoré sa báli čo i len vysloviť. Nechajte zasiahnuť partnera do vášho plánu milostných úloh a pochopíte, prečo TO DO list v sexe funguje ta dokonale.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milostný život #zlepšenie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...