Zistite, či je s vami spokojný v posteli

Opýtať sa na spokojnosť z očí do očí nemá žiadny zmysel. Zaklame, alebo sa bude tváriť nezúčastnene.

07.10.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Spokojní muži neváhajú po milovaní uznať kvality svojej partnerky.
debata

Prísť však na to, či je spokojnosť v posteli, predstavuje dôležitú métu vzťahu. Dva dôvody vedú ženy k tomu, aby získali o sebe spätnú väzbu. Sexuálne spokojný muž je obvykle vernejší a každá sa chce sama pred sebou cítiť ako posteľná šelma a nie ako šedá myška.

Chcenie ešte nemusí nič znamenať

Chce vás ráno, chce vás večer, chce vás stále? Nenechajte sa ukolísať tým, že pokiaľ váš partner rád „maškrtí“, tak mu to aj chutí ako to najlepšie v živote. Muži sú v tomto prefíkaní a často, keď nie je kvalita, nadháňajú ju kvantitou. Skutočným gurmánom naopak stačí aj menej, ale zato vrchovato. Omnoho dôležitejšie ako kvantita je to, či sa s vami rád hrá. Ide o súlož, alebo nehu, ktorou vás zahŕňa. Vychutnáva si kontakt s vami od voňavej pokožky cez orálny sex. Máte pocit, že keď sa s vami miluje, tak hráte vyrovnanú partiu? Muži, ktorí sú s partnerkou v posteli spokojní hovoria, že dobrý sex je v tom prípade ako tanec dvoch tiel, ktoré komunikujú bez slov. Ide všetko akoby samo? Je viac než pravdepodobné, že partner má aj dôvod na úsmev, nie len rýchle odsúloženie.

Povie vám to

Muži sú skúpejší na slovo a vypáčiť z nich cit je syzifovská práca, ale niekedy sa prerieknu, a to najmä vtedy, ak ste odviedli bravúrny výkon v posteli. Spokojní muži neváhajú po milovaní uznať kvality partnerky. Niekedy to môže znieť ako sexistická narážka či trochu drsnejšie vyznanie lásky, ale akceptujte to. On vás jednoducho chváli.

Prichádza s novinkami

Muži sa snažia prichádzať s novinkami a experimentmi z dvoch dôvodov. Chcú posunúť hranice sexuality a zároveň odhadujú, že na to máte, aby ste sa k nemu pridali. Problém nastáva, ak ste ako partnerka pasívna, novinky neuznávate a zrazu akoby aj on upokojil svoj testosterón. Pozor dámy, nenechajte sa oklamať, že ste zo šelmy vychovali baránka. Nie je s vami spokojný a iba rezignoval na novinky a sexuálne skusy s vami. Pretože chápe, že ak niekto odbehne ledva päťsto metrov, je zbytočné volať ho na maratón. Takže pokiaľ nechce nič skúšať a inovovať v spálni, nie je to znak toho, že viete uspokojiť všetky jeho potreby. Ide o pravý opak.

Má rád váš prístup

Sám si povie, čo mu robí dobre. Či je to vaše autentické satie pri orále alebo milovanie v polohe, ktorá je dokonalá len s vami. Povie vám, či mu hrýzť bradavky, alebo radšej sa venovať semenníkom. Netreba si nahovárať, že všetko vám pôjde skvele od ruky, ale ako to už v živote chodí, v istých oblastiach môžete byť expertky. Ak si niečo partner vyslovene žiada, je to znak toho, že uznáva vaše klady a ocení prínos v spoločnej posteli.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #experimentovanie #novinky #súlož

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...