Keď muž robí nepochopiteľné veci...

Čo robí váš muž? Holí sa pod pazuchami, aj na celom tele, kupuje si drahé parfumy, alebo oblieka sa len do čiernej farby?

04.10.2013 16:00
oholený muž Foto:
Možno sa mu páči byť dohladka. Všade.
debata

„Vždy som mala chlpatých mužov a nijako som to neriešila,“ hovorí 28-ročná Ivana. Potom však stretla Martina, ktorý si potrpel na kaderníkovi. „Nikdy neprišiel na rande s neupravenými vlasmi. Keď som ho poznala tri mesiace, pamätám si, že asi štyrikrát za ten čas hovoril, že ide od kaderníka. Svojimi vlasmi bol posadnutý.“ Zdalo sa jej to čudné a nevedela, ako na to má reagovať. „Chvíľu som dokonca uvažovala, či nie je inak orientovaný a nehrá so mnou nekalú hru,“ zauvažovala.

Ešte väčšie prekvapenie nastalo, keď zistila, že sa kompletne celý holí. „Našťastie nohy si neholil, to by už bolo veľmi čudné. No on si holil celú hruď. Bolo mi to odporné.“ Prezradil jej, že „tam dole“ sa holí od svojich šestnástich, no ona nechápala, akú logiku má mať holenie hrude. „Vysvetľovala som si to tak, že zrejme málo zarastá a aby sa necítil trápne, zahrá formu, že sa holí. Akože je to v móde. Ja som si na tieto veci na ňom strašne dlho zvykala. Nevravím, že by mi viac voňal smradľavý muž, ale pre toto som nemala pochopenie, asi aj preto, že som nikoho podobného dovtedy nestretla!“

Veľmi bola prekvapená tým, do akej miery ovplyvňujú články aj ju. Jedného dňa sa totiž nevinne dostala k článku, v ktorom sa o holení hrude písalo. Objasnené to tam bolo ako „najnovšia móda“. „Zistila som, že môj muž sa tomu iba prispôsoboval. Niekde si prečítal, že je to "čisté“, tak tomu podľahol. Ani o tom príliš neuvažoval. A ja keď som si dala dokopy všetky tieto informácie, tak som si na to začala zvykať. Neuveriteľné. To, čo som spočiatku neznášala, som začala milovať. Vďaka tomu, že som sa naňho začala motať."

Keď máte niečo, čo nedokážete na mužovi pochopiť, rozprávajte sa o tom. Cyklisti si holia nohy, ak to budete len mlčky sledovať, možno sa vám to bude protiviť. Ak vám muž vysvetlí, prečo isté veci robí, všetko si uľahčíte a možno zmeníte aj myslenie. Nič nie je také strašidelné, ako na prvý pohľad pôsobí. Pamätajte na to.

debata chyba
Viac na túto tému: #holiaci sa muž

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...