Donchuan či začiatočník. Kto je pre vzťah lepší?

Nechcete mať doma muža, čo mal žien viac ako vie spočítať, zároveň ani milostný začiatočník sa vám nezdá ako tá pravá partia?

04.10.2013 12:00
donchuan - milenec - skúsený muž Foto:
Každý druhý mladík si myslí, že žene stačí aktivita a poriadna dávka vášne. Lenže z týchto ingrediencií toho veľa nenavarí.
debata

Je nesmierne veľa párov, ktoré spolu prišli o panenstvo, vzali sa, vychovali deti a dožili sa zlatej svadby. Aj umravnený Donchuan však nemusí byť pre vás outsider.

Donchuan – zdravie je to najcennejšie

V otázke lásky k vlastnému telu treba zvážiť, či je muž, ktorý sa miloval s desiatkami žien dostatočne vhodným kandidátom, aby ste neohrozili vlastné zdravie. Lenže ak je ako rybička, práve ste podľa mnohých žien narazili na skutočný poklad vášne. S každou odmilovanou ženou si kapitán lásky odnesie aj more tipov, ako uspokojiť tú ďalšiu v poradí. No a samozrejme treba počítať s tým, že aj ten najväčší hriešnik raz spozná, že striedanie žien nie je takým potešením, ako mať tú, pri ktorej má všetko, po čom v živote túži. S dobrými poznatkami o tele a rozkoši vo vás zúročí všetko, čo sa naučil. Nemusíte teda krútiť nosom nad bývalým playboyom. Dôležité je, aby vedel, že roky skúšok už uplynuli a teraz je pred maturitou.

Začiatočník s talentom

Nie je ich mnoho. Bohužiaľ. Každý druhý mladík si myslí, že žene stačí aktivita a poriadna dávka vášne. Lenže z týchto ingrediencií toho veľa nenavarí. Minimálne nie potešenie, ktoré by ste očakávali. Nájdu sa aj tí, čo sa nechajú viesť rukou ženy. Pozor, neohrdnite pozíciu učiteľky. Je málo mužov, ktorí prichádzajú s čistým štítom a chcú sa učiť, nie prejavovať mačovstvo. V tomto prípade aj za pár nocí viete z mladíka vystrúhať milenca toho pravého pre vás. Mladý milenec sa javí ako dobrá investícia. Je vhodné overiť si, či je tvárny a netrvá na svojej technike, hoci je na míle vzdialená od vašich predstáv.

Každý má niečo do seba

Muž, ktorý nemal veľa žien je tak trochu neviniatko v porovnaní s chlapom, ktorý je s rozkrokom ženy oboznámený dobre ako gynekológ. Aby sme boli objektívni, každá minca má dve strany. Pri mužovi dostatočne vybláznenom je väčšia šanca, že už skončil so záletmi. Pri tom, ktorého ste si „vychovali“ hrozí, že sa bude chcieť s talentom pochváliť aj inde. Niekedy však práve „prvá a posledná“ je aj pre muža celoživotná idea. Vo vzťahu pri oboch typoch mužov môžete natrafiť na skutočné žriedlo lásky aj sklamanie. Vždy však platí, že predsudky netreba brať za svoje. Veľa, alebo málo žien o mužovi napovie málo. Akurát v sexe budete mať niektoré veci jednoduchšie, alebo zložitejšie. Ale ako sa hovorí, sex nie je všetko, hoci bez neho nie je nič..

debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #Don Juan #začiatočník #donchuan #výber milenca

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...