Žena v znamení váh žije pre muža!

Pôsobí, akoby sa chcela vyrovnať mužom, kým však môže, dobre to skrýva. Dobre ona vie, ako to odrádza mužov.

02.10.2013 08:30
debata
Žena v znamení váh je ako inak - váhavá. Foto: SHUTTERSTOCK
váha, žena v znamení Váh Žena v znamení váh je ako inak - váhavá.

Kým toho svojho „klofne“, tak to najavo nedá. Vo všeobecnosti je veľmi vnímavá a vtipná, v debate porazí akéhokoľvek muža. Nie je témy, do ktorej by sa nevedela zapojiť. Je to znamenie, ktoré si s opačným pohlavím dokáže skutočne točiť, ako sa jej zachce. Keď chce dostať muža na svoju stranu, podarí sa jej to s minimálnou námahou. Aj o najnudnejšej téme dokáže hodiny rozprávať, s tým, že zaujme. Inak je to klasická váhavá váha a všetko dlho zvažuje. Je to aj z dôvodu, že sa chýb sa dopúšťa nerada.

Ak váha miluje, tak naplno. Muža dokonca považuje za svoju životnú výhru. Potom mu už dá všetko. Lásku, rada bude po jeho boku a považovaná za ženu, ktorá riadi celý jeho život a má čo povedať ku každému jeho kroku. Ak by niekto nevedel byť sám, tak je to zo zverokruhu práve znamenie váh. Týka sa to aj práce – váha totiž nerada pracuje sama. Druhého potrebuje k životu, inak by sa ani nedokázala nadýchnuť. A preto je za toho človeka, ktorý si ju zvolí a ona jeho, maximálne vďačná. Svoju obetavosť a vernosť dokáže tým, že ho bude ochotná kdekoľvek nasledovať.

Čo jej mužovi o chvíľu možno začne liezť na nervy, bude jej neustála prítomnosť. Bude s ním chcieť byť všade. Má však aj kopec dobrých vlastností. Napríklad vie udržať tajomstvo (v tomto znamení sa rodí len málo klebetníc) a je loajálna zamestnankyňa. Rada rozpráva, ale vie aj počúvať.

Ako matka bude veľmi zodpovedná, no radšej ako svojich potomkov bude mať opäť svojho muža. Astrológovia dokonca uvádzajú, že jej túžba stať sa matkou sa odvíja od toho, aby urobila svojho muža ešte šťastnejším.

debata chyba
Viac na túto tému: #žena v znamení váh #znamenie Váhy

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...