Čo by ste mali vedieť o sexe ešte pred sexom?

Do postele sa neoplatí vkĺznuť len s hlavou plnou lásky, ale aj nejakými faktami. Z časti preto, aby sme našli sexuálnu objektivitu a nenechali sa opiť rožkom.

30.09.2013 08:30
sex, vzťah, initimity, problém Foto:
Niektoré veci ste možno o sexe ani netušili...
debata (1)

Z časti aj kvôli uspokojeniu ešte pred orgazmom. K dobrému milovaniu potrebujete totiž poznať základnú výbavu faktov, inak to s užívaním nebude mať veľa spoločného.

Na nádchu to najlepšie

Blíži sa sezóna nachladnutí a chrípky. Ak sa neviete prehovoriť na milovanie sama, možno vám trochu pomôže zistenie, že milovanie je vynikajúcou prevenciou proti nachladnutiu a vírusovým chorobám. Vypotíte z tela nezdravé toxíny a dobrý sex s orgazmom naštartuje imunitu na plné obrátky. Miesto lekára navštívte pod perinou radšej partnera.

Slabé čísla

Iba 17% žien dosiahne orgazmus pri milovaní. Až 90% z nich za to viní nedostatočnú predohru. Nuž, treba sa viac snažiť v príprave. Ako sa hovorí, pripraveným šťastie praje.

Sex sa na dôchodku nekončí

Hoci je to s orgazmom trochu ťažšie, netreba zúfať, času je dosť. Áno, aj po osemdesiatke má 30% žien stále sex so svojim partnerom. To je obdivuhodný výkon u oboch pohlaví, ale čo sa týka partnerov, sú väčšinou mladší ako partnerky. Devízu zajačikov tak neoceníte len v štyridsiatke.

Cesta k vyvrcholeniu

Mužovi stačí na dosiahnutie orgazmu 2,5 minúty. Všetko nad tento čas je prakticky kvôli partnerkám. Samozrejme pár chvíľ si muž rád vychutná, no žena na dosiahnutie vyvrcholenia potrebuje intenzívne dráždenie približne 12 minút. Tento nepomer sa často podpisuje aj pod milostný nesúlad muža a ženy.

Počet súloží

Na svete sa denne odohrá od 100 do 400 miliónov sexuálnych stykov. Niektoré dvojice do štatistiky prihodia viac želiezok, iné zasa menej. Paradox je, že počet súloží je náramne podobný počtu tweetov na internete za jediný deň. Hoci čo sa sexu týka, je to určite o niečo zmysluplnejšia aktivita, ako ťukanie aktuálnych pocitov do sveta.

Najmenší z najmenších

Každému mužovi pohladkáte ego keď vyrukujete, že najmenší nameraný penis v stave erekcie mal iba jeden centimeter. Po tejto informácii sa každý priemerný Slovák bude cítiť ako superman.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #informácie #čo vedieť o sexe

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...