Tieto maličkosti zachránia vzťah

Veľké gestá sa nedajú robiť stále a na nich ako vieme, vzťahy nestoja. Sú o maličkostiach, vďaka ktorým si povieme, že sme šťastní, alebo naopak, niečo nám chýba.

28.09.2013 08:00
bozk, ráno, raňajky, vzťah, láska Foto:
Pravidelný bozk, čím vášnivejší, tým lepší, zaručí plynulý vzťah.
debata

Podľa zistení rozvodových agentúr sa na rozpadoch vzťahov podieľa práve absencia úprimných maličkostí.

Spontánne objatie

Keď láska kypí, je spontánne objatie na dennom poriadku. Ako láska pokračuje, práve objatia sa zvyknú vytratiť ako prvé. Vráťte ich do deja vášho milostného príbehu. Objímajte sa niekoľkokrát denne. Úprimné, nežné spočinutie si v náručí neprebúdza len sexuálne vzrušenie. Predovšetkým útočí na stimuláciu vzájomnej spolupatričnosti a pocitu, že k sebe patríte, a to je samozrejme pre živý a láskyplný vzťah najdôležitejšie. Objatie ale nefunguje len ako udržiavanie, ale aj štartér. Ak sa vám vidí, že tak trochu váš vzťah znižuje intenzitu, objímajte sa dosýta. Privoláte to krásne zo začiatkov.

Bozk na raňajky

Pred odchodom do práce a po návrate, vždy keď sa vidíte. Ako sa vítate a lúčite? Ostalo to na strohom pozdrave, alebo idete telo na telo. Tu už nehovoríme len o príťažlivosti, ale fyziológii. Bozk je intímny, nežný a mozog sa naň naučí. Pravidelný bozk, čím vášnivejší, tým lepší, zaručí plynulý vzťah aj v prípade, že príde k hádkam či zakolísaniam. Pretože pusa, to je taký malý zmizík na všetko zlé.

Úsmev namiesto zachmúrenej tváre

Nespravte si z vlastného domova zachmúrené miesto. Odhoďte všetky starosti a v náručí partnera nech sa vám vráti radosť do tváre. To odporúčajú odborníci na vzťahy, ktorí by mohli o pozitívach úsmevu napísať knihy. Stačí tak málo. Dať úprimne kútiky úst od seba a všetko ide samo. Partnerstvo je predsa o zdieľaní toho príjemného aj nepríjemného, ale prečo by ste mali byť smutní, keď máte jeden druhého?

Prekvapte sa

Možno iba tým, že necháte partnerovi pivo v chladničke, alebo navaríte jeho obľúbené jedlo. Dajte mu pocit, že mu na vás stále záleží. Pretože žiadne slovné vyjadrenie nespraví toľko, ako drobnosti, čo ani veľa nestoja. Skúste malé prekvapenia a čoskoro zistíte, že sa vám revanšuje nielen láska, ale aj podobné drobnosti, ktoré spravia váš každodenný vzťah skutočne krajším.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #bozk #vzťah

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...