Meníte partnera? Toto vám bude pri novom chýbať!

Je nad slnko jasné, že po výmene partnera niečo získame, iné stratíme.

29.09.2013 08:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Čas aj negatíva partnera premení na niečo, čo vlastne nebolo zlé, len tak milo otravné.
debata

Ak máte zálusk na zmenu, tak musíte rátať s tým, že možno sa nový partner bude rátať k ideálnym, no v sexe to bude tak trochu jazda v závese. Pýtate sa prečo? Pretože štyri z desiatich žien sa mýliť nemôžu.

Štyridsať percent žien tvrdí, že sex obanujete

Britská spoločnosť špecializujúca sa na výrobu erotických pomôcok si dala prácu s prieskumom sexuálnej spokojnosti po zmene partnera. Odpovede sa potvrdili aj rastom predaja. Po zmene partnera sú ženy omnoho viac náchylné kupovať si erotické pomôcky. Z časti preto, že pri novom partnerovi opadne ostych v porovnaní s tým, keby sa objavili s vibrátorom v bývalom vzťahu. Lenže až 40% žien zároveň prizná, že novú pomôcku akútne potrebujú k dosiahnutiu orgazmu, keďže na lepší sex majú už len spomienky. Približne 5% žien ešte spoločným naladením dokáže získať stratené rozkošnícke pocity, ale zvyšok ostane pri spomienkach. Napriek tomu zo štatistiky vyplynulo, že žiadne sa kvôli sexu nerozídu, radšej si odskočia na zálety.

Jeho muchy

Znie to divne, ale stále viac žien si časom uvedomí, že predchádzajúci partner nebol len klbkom negatív, ale konštelácia pozitív. Čas aj negatíva premení na niečo, čo vlastne nebolo zlé, len tak milo otravné. Pozor, mnoho žien upadá v tejto fáze do túžby nájsť svoj stratený poklad znova, a tam sa práve začína ten neuveriteľný kolobeh návratov a rozchodov.

Kus srdca

Prieskumy potvrdzujú, že čím viac rozchodov prežijete, o to viac ste náchylná na ďalšie. Preto sa ženy aj muži, po druhom, treťom, štvrtom rozvode odvážia aj na ďalšie a ďalšie konce vzťahov. Prístav istoty akoby nikdy neexistoval. S bývalými sa vytvorí pestrá paleta toho, kam by už nechceli opäť vstúpiť, ale nový partner vždy niečím negatívnym prekvapí. Je viac ako pravdepodobné, že ideálneho muža nikdy nenájdete a preto vám bude chýbať presne to, čo mali v charaktere bývalí.

Milé maličkosti

Ten predchádzajúci už dobre vedel, ako vám brnknúť na strunku a to pri novom partnerovi nehrozí. Je možné, že v rámci očarenia zabudnete na všetko to, čo pre vás z lásky robil expartner. Na druhej strane je možné, že sa nikdy nedostane na jeho úroveň. Aj preto je návratnosť k expartnerom percentuálne vyššia, ako vykazujú prázdninové destinácie. Obľúbené miesto dovolenky sa skrátka omnoho ľahšie vymení ako niekto, s kým ste už zdieľali omnoho viac ako pár centimetrov štvorcových v posteli.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #sex #partner #strata

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....