P- bod. Zapnite gombík mužskej rozkoše

Bod G už nie je žiadnou novinkou. Niektorým ženám funguje, iné hovoria, že ide len o kačicu lifestylových žurnalistov.

25.09.2013 08:30
sexy muž, sexualita, erotika Foto:
Aj muži majú svoj bod rozkoše.
debata

Ani muži ale nechcú ostať bokom a majú svoj bod P. Žena, ktorá ho vie ovládať, dá mužovi stokrát viac ako tie, čo sa tvária, že existuje na mužoch len penis.

Smerom od penisu

Aj penis má komplexný výpočet bodov rozkoše. Miesto za uzdičkou a, samozrejme, extra citlivý žaluď. Bod P, mýtický privolávač mužského orgazmu, sa nenachádza pri penise, treba ho hľadať o niečo nižšie. P bod nie je celou prostatou, iba časťou, ktorú môžete stimulovať prostredníctvom konečníka. Už samotná masáž konečníka je pre mužov stimulujúca a stačí jemne vojsť dovnútra a za zvieračom jemne masírovať stranu smerom k bruchu. Vtedy zapnete P bod a začnú sa diať skutočne zaujímavé veci.

Len pre jeho dobro

Áno, je to tak. Ak bude partner aj vy chcieť vyťažiť z bodu P maximum, bude treba stratiť ostych z toho, že sa dotýkate análneho otvoru. Dokonalý trik je skúsiť prvý kontakt v sprche, v rámci spoločnej hygieny. No a ostych sa vždy rozplynie, keď muž pocíti, ako mu robíte dobre.

Bod P ako erektívny stimulátor

Nabudiť u muža erekciu je vekom stále horšie. Nielenže hrajú v neprospech tvrdosti pribúdajúce roky, ale aj opotrebenie pohľadu na ženu. Mužovi už partnerka nepríde taká sexi, ako keď si prvý raz dá dole podprsenku. Ženy sa napriek tomu snažia u muža vzbudiť dokonalú erekciu masírovaním penisu. Ide to o poznanie pomalšie, ako keď do hry zapoja zmieňovaný P bod. Má totiž priame prepojenie na prostatu, ktorá vyvolá okamžitý pocit erekcie. Mnohé ženy potvrdili, že tento chvat funguje aj v prípade, keď si sám muž myslí, že už nemôže.

Extázový orgazmus

Bod P využijete aj ako unikátneho pomocníka, ak chcete partnerovi pripraviť orgazmus nepoznanej kvality. Vynikajúci tip na obohatenie orálneho sexu. Pri práci ústami nezabudnite jednou rukou partnerovi masírovať semenníky a druhou poď ho rovno na P bod. Pre prípad extrémne silného orgazmu je dovolené použiť malý vibrátor. To už samozrejme musí byť váš miláčik uvoľnený na prijímanie rozkoše aj z iného miesta ako penis a vtedy sa začne dokonalosť. Vibrácie na P bode za krátku chvíľu vyvolajú ejakuláciu a orgazmus, ktorý sa na bežný ani nepodobá. Je silný a neobyčajne dlho trvá. Takéto prekvapenie by raz za čas mohla mužovi pripraviť každý žena.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #erekcia #orgazmus #rozkoš

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...