Začínajúca láska? Takto si ju skutočne vychutnáte!

Ak ste čerstvo zamilovaná, užívajte si krásne okamihy lásky. Starosti nechajte bokom.

23.09.2013 14:00
zamilovaný pár Foto:
Okamihy začínajúcej lásky sa už nevrátia.
debata

Nechajte problémy pred dverami

Iste, každý z nás podchvíľou rieši problémy v práci či v rodine. Ale začínajúcej láske problémy nesvedčia. Najlepšia vec, ktorú môžete pre svoju lásku urobiť je to, že si ju budete vychutnávať plnými dúškami. Tie krásne momenty sa už nikdy nevrátia a keď ste prežili niekoľko vzťahov, musíte to vedieť. „Bežného“ života si ešte spoločne užijete viac než dosť. Myslite na to a zbytočne sa nezaťažujte.

Predstavujte si sex s ním

Čo príjemnejšieho by ste počas dňa mohli robiť? Kľudne sa zasnívajte a predstavujte si, aké to bude úžasné, keď sa večer stretnete. Snívajte o spoločnom sexe, predstavujte si ho v tých najodvážnejších obrazoch. Deň si viditeľne spríjemníte a večer budete okamžite naladená na intímnosti.

„Prekopte“ svoj diár

Chcete s ním tráviť oveľa viac času? Tak do toho! Ste čerstvo zamilovaná a srdce potrebuje lásku. Tak sa „vykašlite“ na nudné večere s kolegami či na každodenný tréning v posilňovni. Urobte si nový týždenný rozvrh, v ktorom bude mať vaša láska jednoznačne viac priestoru. Stále majte na pamäti, že toto krásne obdobie je naozaj len okamihom.

Cestujte, koľko môžete

Výlety si vychutnáte asi tisícnásobne viac, keď sa na ne vyberiete práve v období čeestvej zamilovanosti. Cestujte, pokiaľ vám to vaša peňaženka dovolí. Stačí predĺžený víkend. Hoci budete len 100 kilometrov od domova, budete mať pocit, akoby ste sa ocitli na opustenom ostrove. Spoznávať svet či Slovensko ruka v ruke je plné dobrodružstva a očakávaní. A kde sa nový pár spozná lepšie než na cestách?

Prekvapujte ho

Malé darčeky či nečakané pozornosti? Do toho! Idete na obyčajný nákup potravín a predsa naňho nezabudnete a prinesiete mu jeho obľúbenú zmrzlinu. To bude radosti! A v takýchto milých pozornostiach môžete pokračovať každý deň, stále je totiž dôvod, ako mu vyčariť úsmev na jeho krásnej tvári.

Užite si čas spoločne s vašimi priateľmi

Určite ho vezmite na narodeninovú párty vašej kamarátky. Nie je dôvod, aby ste ho nechávali doma. Aspoň sa všetkým pochválite, aký poklad máte. Ale nezabúdajte, že na párty ste spolu a tak sa mu venujte. Buďte pozorná a milá, zoznámte ho s každým, s kým prídete do styku. Dohliadnite na to, aby sa s vašimi kamarátmi cítil príjemne.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #milenci #čerství milenci #zamilovaní

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...