Muži a láska. Takto naozaj ľúbia!

Emócie prejavujú minimálne, dočkať sa od nich milých pozorností je skoro beznádejné, ale lásku prežívajú, aj keď city dobre maskujú.

22.09.2013 08:00
láska, vzťah, sťahovanie, maľovanie bytu Foto:
Muži prejavujú city aj prácou.
debata

Mužské pravidlá lásky stoja na iných princípoch a romantika pre nich nie sú ruže na posteli, ale pragmatický súzvuk spolunažívania. Spoznať pravidlá mužskej lásky je dôležité ako pre jej udržanie, tak aj pre uspokojenie, v rámci ktorého zistíte, že vás miluje, aj keď to z jeho úst možno nikdy nevyjde.

Kompromis

Muž je bojovník. Na toto pravidlo netreba zabúdať ani v domestistifi­kovanom svete 21. storočia. Muž má byť hrdina, bojovník, náčelník stáda a ten, ktorý určuje chod vzťahu. Spraviť kompromis je pre neho malá porážka a prejav lásky v každodennom živote. Zabudnite, že vám vykope na sídlisku studňu, ale pomôže vám, aj keď má v televízii šport, alebo navarí, aby ste si mohli večer dať niečo pod zub bez námahy. Začne si odkladať ponožky a skrátka tak trochu sa pretvorí, aby bol pre vás viac dokonalý. Neoceniť kompromisy znamená nevšímať si svojské prejavy mužskej lásky.

Telesnosť

Otravne, intenzívne a neodbytne vedia muži naliehať na telesné potešenie. Práve v tomto momente vám ale vyznávajú lásku. Páni nerobia príliš veľa vecí pre atmosféru, radšej pre pragmatické závery a v ich prípade je láska cítiť najviac pri orgazme. Sú síce majstrami oddeľovania citov od sexu, ale povedzme si úprimne, so ženou, ktorú milujú, by radi prežívali milostné romániky ako na bežiacom páse. Pretože oni jednoducho neľúbia len srdcom, ale celým telom.

Práca

Ďalším pravidlom, ktoré vychádza z ich naturelu, je prejaviť city prácou. A tu naráža kosa na kameň. Pre ženu je láska niečo, čo sa vyníma spomedzi všedných činností, ale muž aj do zabíjania poličiek na stenu dáva lásku a čuduje sa, ako to, že žena nevidí, ako ju pri tom ľúbi.

Starostlivosť

Aj zamilovaní muž sa často správa v rámci teórie jedným uchom dnu a druhým von. Najmä ak ide o povinnosti. Lásku často prejavuje starostlivosťou. Snaží sa splniť vaše želania. Na druhej strane niektoré ženy upadnú do predstavy, že želanie si stačí pomyslieť, aby sa splnilo. Muži nie sú príliš dobrí v šiestom zmysle, a tak radšej polopate, ale s láskou ako vôbec a s výčitkou.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #prejavy lásky

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...