Láska? Kdeže! Chce len to jedno

Lámete si hlavu otázkou, či to s vami myslí vážne?

20.09.2013 14:00
sex, spálňa, rande, zvádzanie Foto:
On chce iba sex, v túžite po vzťahu?
debata

Hoci vy k nemu prechovávate celkom horúce city, on je v nich zdržanlivý a skôr ako na lásku myslí na sex. Ak si stále nahovárate, že to tak nie je, skúste si odpovedať na nasledovné otázky:

Kde trávite vaše stretnutia?

Väčšinu času trávite buď uňho alebo u vás. A samozrejme, v posteli. A hoci vy ste už niekoľkokrát navrhli, že by ste si mohli niekam vyjsť, napríklad na víkend, on mal po ruke vždy nejakú výhovorku. Áno, občas spolu idete do kina či na večeru, ale on sa nijako špeciálne takémuto programu neteší.

Kedy sa vám ozve?

SMS-ka vám pípne väčšinou v nečakanej chvíli. Pýta sa vás, čo robíte a či by nemohol dobehnúť. Teraz hneď… Dostal na vás šialenú chuť a nevie si pomôcť. O láske či citoch ani slovo. Dokonca sa vás ani neopýta, ako ste sa mali v práci alebo čo plánujete na ďalší deň. Jeho cieĺ je jasný. A zrejme úplne iný ako ten váš.

Kam vás pozýva?

Keď sa ho pýtate, kde trávil napríklad sobotu, on odpovie, že na párty u kamaráta. Keď chcete vedieť, kde bol v nedeľu, povie, že u rodičov na obede. Samozrejme, o tom, že ste mu tam chýbali alebo že sa teší, kedy vás vezme so sebou, ani slovo. Muž, ktorý by mal o vás seriózny a nielen sexuálny záujem, by vás do spoločnosti svojich priateľov či známych zobral rád.

Hovorí o vzťahu?

Možno je to viditeľnejšie než si chcete pripustiť. Hovoril niekedy o vzťahu? Konkrétne o vzťahu s vami? Berie vás ako partnerku či milenku? Pekne si zaspomínajte a priznajte si, či ste sa niekedy vôbec na tému „vzťah“ bavili? Ak nie, potom zrejme nemôžete s ničím takým počítať a „celú lásku“ ste si iba vybájili. On vás berie len ako sexuálmnu kamarátku.

Má sexuálne narážky?

V sms-kách, telefonátoch ale aj pri stretnutiach akosi často používa slovo sex. Jeho reč tela je viac než jednoznačná, väčšina jeho činov v súvislosti s vami smeruje do jedného cieľa a tým je posteľ. A hoci sa občas dokážete aj „normálne“ rozprávať, on má v hlave v súvislosti s vami aj tak len jednu predstavu. A láska na celý život to určite nie je.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #víkend #posteľ

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....