Zlé veci, ktoré spravia sex pikantnejším!

Bežne by ste si ich nedovolili, ale pri milovaní sa otvoria aj posledné dvere intimity.

18.09.2013 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Skúste v sexe zakázané ovocie.
debata

To znamená, že si môžete užiť aj veci, o ktorých vám rodičia hovorili, že sú zlé.

Lenže to sa povráva aj o sexe a dobre vieme, že len čo mu prídeme na chuť, vyznávame ho ako celoživotnú dobrotu. Tak je to v podstate s celým skladom zakázaného ovocia.

Špehovanie

Je to doma tak trochu netradičná zábavka, ale špehovanie je vysoko návykové a erotické. Voayerizmus je starý ako ľudstvo samo. Nechajte doma kľúčové dierky na kúpeľni „priehľadné“. Alebo nezavrite dvere úplne. Zahrajte sa obaja na tých, čo špehujú a sú špehovaní. Dokonalá predohra aj rozohrievanie. Pretože rozkoš neprináša len možnosť nazrieť tajne do súkromia a intimity druhého, ale povedzme si otvorene, aj pozorovaný si príde na svoje, ako objekt netradičného záujmu.

Trochu bolesti

Nemalo by sa druhému robiť zle. Ale všeobecnostiam v sexe zamávajte. Sú nudné a nezaujímavé. Nič nie je krajšie ako vychutnať si spojenie miernej bolesti a orgazmu. Bolesť totiž vyvrcholenie posunie do úplne inej roviny. Len toľko, čo vám je milé, ale v žiadnom vzťahu by sem tam korenie v podobe sado – maso nemalo chýbať. V bežnej realite slovenských rodín sa však snažíme len o dobré veci a nakoniec je to celé zle.

Nadávky

Už od dôb, keď sa niektoré slová označili za vulgarizmy, nás ich moc začala priťahovať. Nepatria do úst deťom, ale stačí ich v správnych podobách vtiahnuť do postele a nerozpaľujú negatívne vášne, iba chuť vrhnúť sa jeden na druhého.

Trhanie oblečenia

Poznáte tie najvášnivejšie scény z filmov, keď po miestnosti lietajú gombíky a ozýva sa zvuk trhanej látky? V praxi to nie je také jednoduché, ale sem tam nie je na škodu strhnúť z milovaného tričko, alebo nechať, nech vám dodriape pančuchy a nohavičky. Nehovoríme, že musí ísť o luxusné modely, ale do dobrého sexu zas treba aj čo – to investovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #sex #intimity #bielizeň

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...