Nohy pri sexe nemajte len rozkročené! Partner sa radosťou zblázni!

Pri milovaní je najlepšie využiť pozitíva celého tela. O prsiach, ústach, zadku a erotogénnych zónach určite hovoriť netreba.

17.09.2013 07:00
sex, erotika, nohy Foto:
Ženské nohy sú odjakživa symbolom sexuality.
debata

Ani nohy ale nemusia byť odkázané len na rozkročenie. Zapojte ich naplno do milostných hier a sex dostane nový rozmer. Samozrejme, bohatší.

Foot fetiš

Neviete o čo ide? O najrozšírenejší fetiš, ktorý mužov privádza do milostnej extázy. Ženské nohy sú odjakživa symbolom sexuality. Dozdobené vysokými podpätkami či pančuchami sa stali jedným zo základných symbolov porno priemyslu. Spravte mu doma malú radosť a odejte svoje nohy do samodržiacich, alebo podväzkových modelov. Stanete sa omnoho atraktívnejšou a to nie je všetko. S hladkou tkaninou silonky môžete partnera dráždiť na penise nohou aj bez dodatočnej lubrikácie. Dráždenie nohami je jedným zo základných pilierov fetišistického sexu a keďže v každom mužovi drieme vášeň pre tento druh stimulácie, určite nestúpite vedľa.

Dajte mu ich k dispozícii

Nesmierne vzrušujúci element ako ženské nohy sa obvykle pri milovaní ani nedostane „k slovu“. Nie je im pripisovaný žiadny význam a za vrchol náklonnosti sa označuje, ak si ich dáte od seba. Škoda. Dajte ich partnerovi k dispozícii. Rád ich hladká, dáva si ich na plecia a, samozrejme, ich láska a stíska pri milovaní. Okrem zadku smerujú mužské ruky pri polohe odzadu na stehná, a aj preto je pre nich poloha taká obľúbená.

Hra s vysokou nohou

Naučte sa ju ovládať. Noha v tomto prípade predstavuje čarovnú paličku, ktorou do pár sekúnd privoláte žulovú erekciu. Skvelý návod ako partnera navnadiť, ak máte chuť na milovanie a on nie a nie sa odlepiť od televízie. Pohrajte sa s ním nohami. Buď naboso, alebo v pančuchách, namierte si to na cestu po jeho hrudi, do rozkroku, uvidíte, ako nesmierne rád vezme vaše malé prsty medzi pery. To nie je len filmová lahôdka, ale sen skoro každého chlapa. Skúste vstúpiť do jeho snov a zrazu nebude mať nič prednosť pred tým, aby láskal vaše nohy.

Brucho dávno nevedie

Vstupujeme do úplného finále. Ženské nohy sú atraktívne pre muža aj z pohľadu, že veľmi rád ejakuluje na miesta v okolí stehien. Tradičné bruško, zadok a prsia sú už dobre známe, ale nohy pre muža stále ostávajú symbolom nového územia, ktoré rád dobyje. Nechajte ho, nech sa s nimi pohrá vo vrcholných okamihoch. Možno vám nepoďakuje slovne, ale tú radosť v tvári určite neprehliadnete.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #nohy #erotika

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...