Podľa vás dokonalé rande, ale on sa už neozve?

Snažíte sa až priveľmi? Muži hľadajú normálne ženy, nie dokonalé stvorenia.

13.09.2013 19:00
láska, rande, flirt Foto:
Ostaňte sama sebou, urobíte najlepšie.
debata

Vrátite sa domov z rande s dobrým, či priam so skvelým pocitom. Napriek tomu na telefón, sms-ku či mejl od pána dokonalého čakáte márne. A tak ste verili, že ste tento raz nespravili žiadnu chybu. Veď ste boli ako vystrihnutá z príručky o randení… A možno práve to bola tá chyba.

Po niekoľkých sklamaniach už naozaj nenechávate nič na náhodu. Na chlapa oproti vám sa snažíte zapôsobiť nenútenosťou, vtipom, trochou irónie, zvodným pohľadom, tajomnosťou, ženskosťou a už ani neviete, čím všetkým. Rozhodne nechcete zostať single a keďže čas neúprosne beží, máte pocit, že si niekoho nájsť jednoducho musíte. A práve v tom môže byť problém, prečo sa po vašom boku žiaden chlap dlho neohreje.

Ak si vyjdete na rande, v hlave máte scenár, ktorého sa poctivo držíte. Potom vám však nezostane priestor na akúkoľvek spontánnosť. A hoci chcete pôsobiť nenútene, muž oproti vám vycíti, že mu neukazujete vašu pravú tvár. Možno by skôr ocenil vašu trému či červeň v lícach, veď tú môže mať aj on, než to, že sa snažíte pôsobiť silou mocou nenútene. Aj rozpaky sú predsa úplne normálne, najmä ak ide o muža, ktorý sa vám fakt páči.

Podobne to môže byť s vaším humorom. Hoci medzi priateĺmi sršíte vtipom a na vaše poznámky sa všetci tešia, cudzí človek ešte nemusí byť naladený na tú istú vlnu. Vtip treba dávkovať, netreba ho na prvom rande zasypať spŕškou veselých historiek či postrehov, ktoré mu možno ani nedávajú zmysel. Dvojice, ktoré sú absolútne zohraté a ich veselé slovné výmeny sú naozaj skvelé, na tom takisto museli popracovať. Len ťažko na prvom rande s nejakým mužom nájdete takúto zhodu. Ak sa na vašich vtipoch nesmeje, pribrzdite.

A rozmýšľali ste nad tým, ako byť na rande tajomnou? K istým témam sa nevyjadrovať, o súkromí nič neprezradiť, prípadne sa zahaliť do cigaretového dymu a len sa usmievať? Ak z vás čosi „iné“ vyžaruje, muž to zaregistruje. Nemusíte nič hrať. Ale pozor! Nie vždy to môže byť „plus“. Sú muži a nie je ich málo, ktorí si hľadajú úplne normálne ženy. Čosi priveľmi „iné“ ich vyrušuje či dokonca ľaká. Áno, na kamarátke, s ktorou sa vidia raz za mesiac, nejaké to „tajomno“ privítajú, ale na svojej partnerke nie. Preto sa oplatí vsadiť na vlastné pocity a „predávať“ výlučne svoje „ja“.

Ak sa vám stále v láske nedarí, hoci pozvania na rande neodmietate, skúste sa zamyslieť, či sa nesnažíte až priveľmi. Možno stačí byť len úplne normálna, taká, akú vás poznajú vaši kamaráti. Žiadne silené „prevtelovanie“ sa do ženy, po ktorej muži túžia. Lebo to opäť nemusí vyjsť.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #single #dokonalosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....