Chyby, ktoré kazia misionársku polohu!

Klasická misionárska poloha stále kraľuje v rebríčku sexuálnej obľúbenosti. Pritom len málokto môže povedať, že ju zvláda dokonale a bez chýb.

12.09.2013 08:30
sex Foto:
Nastavte v tvári zrkadlo partnerovej snahe uspokojiť vás.
debata

Má mnoho variácií, vylepšení a dostatok priestoru, aby sme sa dopustili chýb, ktoré nám jednoducho nedovolia prežiť veci tak krásne, akoby sme mohli.

Panva príliš nízko

Dávate si pri misionárovi pod hlavu vankúš, alebo sa milujete na rovnej ploche? V prvom prípade prichádzate o jeden z veľmi silných zážitkov. V tejto pozícii je vagína smerovaná v uhle, ktorý vám síce môže robiť dobre, ale stačí ju položiť nie zostupne, ale vodorovne, alebo ju dokonca zvýšiť malým vankúšikom pod krížami. Okamžite spoznáte rozdiel, o ktorom hovoríme.

Príliš samozrejmá

Ako chlieb s maslom na raňajky. Už ani nepremýšľate, ako krájate krajce a natierate maslo. Tak nejako je to aj s misionárom. Nohy od seba, hlava do záklonu a všetko ide na autopilota. Najčastejšia chyba, ktorá nám bráni prežiť lepšie pocity. Tie pri milovaní sú totiž nesmierne jemné a vieme ich zachytiť len pri plnom sústredení. Opäť venujte misionárovi pozornosť a prežívajte ho ako prvé razy. Vďaka tomu príde niečo omnoho krajšie ako bežne. Rutina je však najčastejšia chyba, ktorej sa dopúšťame, a preto sa misionár radí nielen k najčastejším a najobľúbenejším polohám, ale aj k tým najnudnejším. Pritom to tak vôbec byť nemusí.

Pohyb ako na kľúčik

Na tejto chybe sa podieľajú obaja. Žena tým, že drží pozíciu bez pohybu ako socha a muž od začiatku do konca ide v rovnakom rytme. Prečo tak trochu spolu netancovať, prečo si neužiť, prečo nehýbať panvou, nemeniť rytmus a neskúšať polohy milovania, ktoré spravia z misionára milostný tanec v objatí na posteli?

Tvár ako múmia

Ak sme už hovorili o skamenení, nesmieme obísť ani mumifikáciu. Misionárska poloha je jednou z tých, kde si navzájom hľadíte do očí. Partner nevidí ani vaše prsia, ani pohlavie, všetko to vzrušenie musí byť vidieť v tvári, inak zloží zbrane a zabalí všetky aktivity. Vyjadrujte emócie, nechajte pracovať mimiku aj hlasivky. Nastavte v tvári zrkadlo partnerovej snahe uspokojiť vás. Tomu sa hovorí dokonalý misionár.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #misionárska poloha

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...