Až 60 percent chlapov sa hrabe tajne v partnerkinom mobile!

Podľa tých príbehov, ktoré poznáte od kamarátok alebo z internetu, by sa zdalo, že v partnerovom telefóne sa vŕtajú len zvedavé ženy. Nový prieskum vás možno prekvapí.

12.09.2013 14:00
píšuci muž, muž s mobilom, mobil Foto:
Muži sa častejšie hrabú v partnerkinom telefóne.
debata

Podľa výsledkov prieskumu webovej stránky mobilephonechec­ker.co.uk z Veľkej Británie, ktoré cituje britský Daily Mail, sú muži vo veľkej presile, čo sa týka prezerania si partnerkinho telefónu bez jej vedomia. Na otázku, či aspoň raz v živote si už prezreli mobil súčasnej alebo niekdajšej partnerky, odpovedali kladne až tri pätiny mužov (cca 60 percent). V prípade žien padlo áno len u 39 percent opýtaných.

Najčastejšou motiváciou, aby si tajne vytiahli mobil polovičky, motivovali mužov aj ženy signály, ktoré vraj zachytili pri partnerovej/par­tnerkinej komunikácii s inou osobou. Ak sa im zdalo, že obsah konverzácie je flirtovný, alebo má romantický nádych, odolať snahe prezrieť si mobil mnohí nedokázali.

Muži a ženy sa však líšia v jednej veci – je to konfrontácia. Zo skupiny žien, ktoré by sa pozreli do partnerovho telefónu bez jeho vedomia a našli by tam dôkaz o jeho záletoch a nevere, by až 59 percent žien okamžite začalo situáciu riešiť. Muži sú menej odvážni (alebo si možno uvedomujú, že už samotný fakt prezerania mobilu je nesprávny) – v prípade nevery partnerky, ktorú by objavili prostredníctvom dôkazov v jej mobile, by situáciu riešilo len 37 percent mužov.

Zvláštnosťou je, že napriek vysokému počtu tých, ktorí sa hrabú v mobile svojho partnera bez jeho vedomia, by väčšina takéto správanie neakceptovala, ak by prišla na to, že ich telefón si tajne prezerá partner/partnerka. Tretina opýtaných by zvažovala ukončenie vzťahu, ak by prišla na to, že sa im polovička tajne hrabala v mobile. Ďalšia tretina tvrdila, že by nikdy nepripustila situáciu, aby sa mohol partner dostať k ich mobilnému aparátu. Až 29 percent opýtaných v ankete na portáli uviedlo, že si so sebou berú mobil všade, aby sa podobnej situácii vyhli.

debata chyba
Viac na túto tému: #kontrola #mobilný telefón #hrabanie sa v mobile

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....