Kamarátka má hlavu v smútku? Povzbuďte ju!

Negatívnych ľudí nemá nikto rád. Vyvarujte sa negativizmom, najmä, keď kamarátka potrebuje poradiť.

11.09.2013 17:00
kamarátky Foto:
Ilustračné foto.
debata

V prípade, že sa napríklad kamarátka rozchádza s priateľom, určite jej lepšie padne, keď ju vezmete von a budete pozitívna. Možno, že na váš pozitivizmus bude reagovať podráždene. Bude to reakcia na to, že ona byť pozitívnou momentálne nedokáže. To však neznamená, že jej viac pomôže, ak sa naladíte na jej vlnu. Dajte si na to pozor.

Buďte dobrou kamarátkou, snažte sa o to čo najväčšmi. Ak zacítite čo i len náznak nejakého pozitivizmu, snažte sa to rozvinúť. Možno, že verí v osud, že toto, čo sa jej prihodilo, to tak malo byť. Len teraz ešte nie je schopná to priznať. Chytajte sa všetkých takýchto náznakov a rozvíjajte ich, nechajte ich, aby narástli. Neviete, kedy sa jej ešte zídu, ale bude to tak určite.

Nech si už momentálne myslíte čokoľvek, nechajte si to pre seba. Určite kamarátke v ťažkých časoch nepomôžete, keď jej budete vtĺkať do hlavy, že „všetci muži sú zlí a tých dobrých je len zopár“ a podobné teórie. Dávajte si pozor na to, aby ju všetko, čo jej práve rozprávate, motivovalo, aby skrátka videla svetielko na konci tunela. Taká nejaká bude totiž vaša úloha.

debata chyba
Viac na túto tému: #pozitívne myslenie #povzbudenie #pozitívny prístup #kamarátka

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....