Ako spoznáte, že ste natrafili na fajn chlapa?

Možno ste stretli "poklad"... Len si ho treba lepšie všimnúť.

11.09.2013 14:00
láska, rande, fajn muž Foto:
Naozaj je skvelý! Konečne ste ho stretli.
debata

Jemné náznaky či celkom viditeľné činy, ktoré si treba všimnúť. A možno veľmi rýchlo zistíte, že muž, ktorý sa pokúša o vaše srdce, môže dostať prívlastok „dobrý“. Aj vy chcete na takého natrafiť alebo minimálne ho od seba neodohnať, keď už ho stretnete? Tu sú znaky, ktoré vám napovedia, že sa ho treba držať:

Je milý k čašníkom

A nielen k nim. Ľudí okolo seba, s ktorými prichádza do kontaktu iba zriedka, neberie len ako „obsluhu“. Je k nim zdvorilý, nikdy sa nepovyšuje, nezvyšuje hlas… Jednoducho, ak sa k nemu ktosi správa slušne, on to dokáže viditeĺne opätovať. A hoci by sa mohol správať ako majster sveta, nerobí to. Ostalo v ňom čosi chlapčenské, milé, láskavé a hravé. Je jednoducho empatický.

Pomôže vám upratať

Poznáte ľahký spôsob, ako si ho vyskúšať priamo pri čine? Pozvite ho k vám domov na večeru a pohár vína. A keď dojete a na stole sa kopí kopec špinavého riadu, počkajte, či vám ponúkne pomoc. Ak áno, je to znak toho, že neočakáva, že žena ho bude „obskakovať“ od rána do večera. Chápe, že aj on musí priložiť ruku k dielu a že kuchyňa nie je výlučne „ženské teritórium“.

Nevyhýba sa slovíčku „my“

Nemá problém chytiť vás na ulici okolo pliec či za ruku ako prvý. Nevyhýba sa slovu „my“, keď čosi plánuje, už o tom hovorí v množnom čísle. Páčite sa mu a nemá dôvod s vami hrať hry na mačku a myš. Je čestný a nechce nič predstierať. Našiel vás, teší sa z toho a tak to nemá dôvod nepovedať aspoň takto. Slovíčkom „my“.

Stará sa o niečo alebo niekoho

Vezme s vami do zoo svoju malú neter? Bez problémov postráži susedovho psa? Má doma kvety, ktoré sa majú k svetu? To je dobrá správa. Nevyhýba sa zodpovednosti a rád sa o niekoho stará. Má veľké srdce a život neberie ako preteky. Je spokojný so svojím životom a ide z neho pozitívna energia. A vedia to aj ľudia okolo neho, preto mu dôverujú.

Je pozorný k svojej matke či babke

Dobrého muža si „preklepnete“, keď sa necháte pozvať na obed k jeho rodičom. Alebo na koláč k jeho babke. Dokáže sa s nimi normálne porozprávať? Nie je priveĺmi odmeraný? Zaujíma sa o ich život? Dokáže pomôcť? Vie, že na svoju rodinu sa môže spoľahnúť a to isté môžu rodičia očakávať od neho. Dáva im najavo, že ich má rád.

Zaujíma sa o vašu prácu

Ale úprimne! Pýta sa, ako sa vám v práci darí, zaujíma sa vaše pracovné dni, o kolegov a kolegyne… Počúva, keď mu hovoríte o nejakom probléme, hoci z jeho pohľadu by mohlo ísť o maličkosť. Nikdy vašu prácu nepodceňuje, nech by ste už robili čokoľvek. Ak sa pýtate, ochotne vám vysvetlí, čím sa živí on, nerobí žiadne tajnosti a ani sa netvári, aký je nesmierne dôležitý.

debata chyba
Viac na túto tému: #poklad #fajn muž #ten pravý

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...