Sex v kuchyni. Pikantný a chutný!

Krájať cibuľu, pripravovať zápražku, klepať rezne, nič z toho vám neprinesie toľko rozkoše ako dobrý sex. Ten v kuchyni sa vyznačuje mnohými špecifikami, pre ktoré naň nemôžeme dopustiť.

05.09.2013 12:00
láska, sex, kuchyňa, erotika Foto:
Ilustračné foto.
debata

Upracte si linku, rozkročte nohy a ukážte, že viete byť invenčnou nielen vo varení, ale aj v servírovaní lás­ky.

Kuchynská linka

Ak znesie klepanie rezňov, nemajte obavy, že by kuchynská doska povolila, keď sa do vás partner zaprie. Väčšina kuchýň je štandardizovaná a to je šťastie, pre ktoré si stačí vysadnúť na pracovnú dosku a nechať partnera, nech si vás pripraví. Dokonalí konštruktéri kuchynských liniek namerali rozmery, ktoré zodpovedajú presne správnemu uhlu vniknutia do vagíny, ak sedíte a partner stojí. Túto polohu majú rady všetky gazdinky.

Okoreňte si ho

Ideálne pre sex v kuchyni je, ak máte po ruke mrazničku. Korenie v tomto prípade nahradí čistý ľad a vy si užijete poriadne čili. Vyberte z mrazničky pár kociek, nechajte, nech vám partner prechádza po tele. Intímne zóny. Bradavky. Na začiatku len dotyk studenej vody kvapkajúcej z ľadu a neskôr podľa obľuby aj priamo ľadové dotyky. Takto ovlažený sex je potešenie aj v kuchyni. Kde je jeho zdroj najbližšie, funguje samozrejme najlepšie.

Rýchovky pri dováraní

Tiež vás hnevá ten stratený čas, ktorý musíte stráviť čakaním, aby polievka nevykypela? Dokonalý priestor na rýchlovku. Muži milujú polohu ženy opretej o linku či sporák. Dáva im ten pocit ľahkej dominancie, na ktorý sú hrdí. Nechajte ho obšťastniť vás. Pod zásterkou si zabudnite nasadiť nohavičky a jemné potrasenie ritkou spustí reakciu túžob a milostných odmien. Kým sa polievka dovarí, obaja môžete byť šťastnejší.

Predjedlo aj dezert

Už sme hovorili o výhodách pracovnej dosky na linke, no netreba obísť ani jedálenský stôl. Sex na stole je favoritom u žien aj mužov. Vo filmoch sa často z pracovného stola zmietnu papiere aj všetko ostatné, v praxi je to nereálna vízia. Lenže práve jedálenský stôl ponúka tú možnosť zažiť sex na stole bez veľkých škôd. Býva čistý, prázdny a pred prípravou nedeľných hodov si môžete dovoliť aj niečo užiť. Budete predjedlom aj dezertom a pochopíte, že kuchyňa je po spálni asi najlepšie miesto, na ktorom si s partnerom navaríte najviac rozkoše.

debata chyba
Viac na túto tému: #ľad #kuchyňa #kuchynská linka #rýchlovka

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....