Túži (len) po virtuálnom vzťahu?

Ľahko to spoznáte. Ak sa s chlapom zoznámite cez internet, jednoducho s tým musíte rátať.

27.08.2013 12:00
píšuci muž, muž s mobilom, mobil Foto:
Muž, ktorý uprednostňuje písmenká pred reálnym stretnutím, je pre vás neperspektívny.
debata

Ak napriek tomu dúfate alebo veríte, že ten váš objav bude celkom iný, musíte trvať na stretnutí. Nátlak alebo nenátlak, jednoducho, keď si už píšete týždeň, vyvolajte nejakú spontánnu situáciu, ak sa on k nej nemá. Napríklad, ak sa vás opýta, čo dnes mienite robiť, odpovedzte: Idem si kúpiť topánky. Ideš so mnou? Je celkom pravdepodobné, že nebude mať záujem, obchod nie je práve ideálne miesto na prvé stretnutie, no na základe jeho reakcie sa budete môcť zariadiť.

V prípade, že sa pred vami skrýva a baví ho hrať sa na čoraz tajomnejšieho, len čo vás to začne nutiť, jednoducho ho vyškrtnite zo svojho života. A ešte si zablahoželajte k tomu, že vám v ňom strašil len tak krátko. Iné to však bude v prípade, že ani vám sa s ním nechce stretnúť. Cítite, že si fičí vo svojom virtuálnom svete, ale dobre sa s ním rozpráva, tak mu len tak do vetra prisľúbte, že jasné, že sa jedného dňa stretnete. Lebo on vám to bude navrhovať.

Aby ste sa z toho celkom nezbláznili, kontrolujte sa. Nedovoľte si tráviť s virtuálnymi ľuďmi veľa času. Ak potrebujete chatovať, je tu predsa veľa ľudí takých, ktorých poznáte aj osobne. A určite si s nimi máte povedať viac, ako s tými, ktorých si zatiaľ iba predstavujete. A nezabúdajte: Kým niekoho nepoznáte osobne, nemôžete sa naňho namotať!

debata chyba
Viac na túto tému: #virtuálny vzťah #internetová známosť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...