Tajné sexuálny sny mužov odhalené!

Viac už nemusíte na vlastnú päsť pátrať, čo sa mužom páči, stačí ďalej čítať.

23.08.2013 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži sú tak trochu divokí, tajomní, so svojimi snami...
debata

Odhalili sme päť najhlbších snov mužov, o ktorých hovoria len ťažko medzi kamarátmi, tobôž, aby ich zavesili na nos ženám. Netvrdíme, že všetkým budete rozumieť, ale sú to muži. Tak trochu divokí, tajomní, so svojimi snami…

Násilný sex

Muži sú dobyvatelia, s nostalgiou nesúci titul páni tvorstva. Preto patrí k ich snom sexuálne si podrobiť partnerku. Nie len nežné milovanie, to je ženská doména. Mužov najviac v snoch dokáže rozdráždiť predstava drsného sexu, po ktorom žena skončí na kolenách. Aj preto medzi porno filmami vedú v popularite sado – maso kúsky. Muži jednoducho majú divokosť v krvi, aj keď sa tvária ako nenápadní introverti.

Prehĺtanie

Problém je na svete. Orálny sex majú muži radi, ale omnoho radšej ako celý priebeh si vychutnajú záver. Ten, pri ktorom prichádza orgazmus, je len prvé dejstvo. Oni čakajú, že spermie prehltnete a ešte ukážete, ako vám chutia. Niektorým ženám sa z tejto mužskej predstavy obracia žalúdok, ale snom muž nerozkáže.

Anál

Nie stále, ani pravidelne, ani namiesto klasiky. Iba tak, na okorenenie, na spestrenie, preto, aby sa aj oni mohli zaradiť k tým, ktorí vedia, ako „chutí“ ženská ritka. K tomu hádam netreba ani veľa písať, keďže sa už análny sex pretavuje vďaka osvete pomaly zo snov k činom.

Sex s neznámou

Stretnúť, pomilovať, neriešiť. Veľmi jednoduchá sexuálna rovnica lákajúca každého muža. Nie je však veľa tých, čo mali to šťastie, aby narazili na ženu, ktorá je ochotná tento sen splniť na počkanie. Preto sa tak tešia obľube slečny z krajnice.

Sestra

Je to vonku. Ak máte sestru, môžete si byť istá, že jednou z mužových fantázií je okúsiť, či máte spoločné aj viac ako len oči. A že máte brata? Určite sa nájde nejedna sympatická kamarátka, ktorá sa vtesná mužovi do snov. Pozor, nemôže to byť len hocijaká žena, ale tá, ktorú dobre poznáte. Aj tá zákerná tajomnosť a tajomstvo sú to, prečo sú ženy z vášho okolia pre chlapa lahôdkou.

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #anál #sexuálne sny #predstavy #orál

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...